sihirli güçlerim var bakın bana oy verenlerin kullanıcı isimleri 29 Aralık'ta griye dönecek : ) bir tür nirvanaya ulaşacaklar....
Son kara liste ;
19DisiKartaL03, A m o n r a, adra, agustos72, ameliepoulain, anglev, AngryPenguin, April09, Ausencia, aycaaaaaaa, azerinnn, bibiskremversem, BitterKuzucuk, bulutefe, cadikazani23, chloen, citos2903, cmrmduru, CoolKul, CuteMom, dansmarue, DatluCadu, db55, dejavu_one, Dilay80, durdurundunyayi41, ebruraz, Egem, eLmayRa_, exmadon, E_M_A, FallenAngel, fatihpepe, firarperest, gizemli_masum, HanimKelesimiGetir, hedorlando, HENAH, htczhr, hybris, jeanneCdarc, Jelesec, justholdmetight, kadesa, kamuran85, karazeytin, kardelenguzelli, keenlemyekun, la_edri, leonela, limon1988, llazkizi34, Louisa, micra, millan, minnakkk, miskamber, missblue, MonaLiisa, NickimTam13Harf, nobody, nurlum, pekmez_akilli, Pepe, ranana, Rengina, Reputable, reyyan84, roseGirl, Rosemarys_Baby, seam, sedulu, SehKer, Semblante, seRperiM, Serwel, sevcan62, sevgidemir, SheZofren, sifaa, soslu_makarna, superisi96, TariElensar, tatlikedi, ThirtyFouR, tolin, tritonissa, true, tugba00, Valkyrie89, yolcu20, zd86, zxshermine, _MedceziR_
Demirden korksak trene binmezdik demiş atalarımız
Ben mapıs ve tecrit hayatına alışkınım, alışkın olmayanlar düşünsün
Sitede kimse kalmayacak gibi görünüyorNeyse ben en akıllıcı olanı yaptım oy kullanmadım Ama kimse olmazsa sıkılabilirim bende oy kullansam mı:26:
Oy kullansanakullanmalısın bence
Oy kullansanakullanmalısın bence
Siz çapraz ateş mi ;yoksa herkes kendine oy verenlere mi işlem yapacak onu tam belirleyin ben bir daha düşüneyim:18:
demi........................
oy verdik, bide propaganda dan ban yedirme bize Nevoş, vereceksen ver vermeyeceksen tahrik etme
Kalp kalbe karşıyım cadum , sende aynı hisler içine mi büründün o mesajı okuyuunca
Bari kafamız dik olsun de mi ama ?
Tahmin edemeyceğin kadar çok güldüm bu mesaja , nevo tahrik yok , tahrik yoook
yazdım bide yukarı bakayım dedim, aynısını yazmışsın, ölü ama gururlu gençleriz biz
Ölü = evet
Gururlu= evet
Genç =
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?