Derslerim de cok basariylliydim hala cogu bilgiyi hatirliyorum. esim hala cok asik cunku beni serbest birakmiyor birak gideyim diye kac kere soyledim ayrilamadigini soyluyor.Birincisi, eşinin artık sana deli gibi aşık olduğunu sanmıyorum.
Eğer çalışmayı düşünürsen dışarıda yapabileceğin bir sürü iş var.
KPSS dediğin zaten çok kolay değil ki üç kitap alayım,ders çalışayımla olmuyor maalesef.
Hayir hanimefendi normalde telefonumda da kilit var sifresini bile bilmiyorum ama kartimj evdeki eski telefona takip girebildim.Dışarı çıkman yasak. Ama güya burda takılmana müsade mi var? İlginç
Ayol neden yargılayıyım,beni ne ilgilendirir ki?Derslerim de cok basariylliydim hala cogu bilgiyi hatirliyorum. esim hala cok asik cunku beni serbest birakmiyor birak gideyim diye kac kere soyledim ayrilamadigini soyluyor.
Konu cok karisik biliyorum lutfen yargilamayin sadece nasil bi yol izleyeyim tavsiye istoyorum
Siz kendinizi escinsel olarak mi goruyorsunuz? Hormonlariniz vsCok hata yaptigimin farkindayim ama inanin hic kimse yoktu cevremde paylasabilecegim. o kizlada isler bu noktaya nasil geldi bilmiyorum. Kendimden ve yaptigimdan utaniyorum. Cok buyuk pismanim. Suan dogru olani yapmak istiyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?