• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri En çok kullandığınız makyaj malzemesi

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
siyah göz kalemi ve de şeftali tonundaki allık, göz kalemim flor mar ama hiç kalmıyo hemen akıyor.tavsiye ettiğiniz göz kalemi vede kalıcı allık markası var mı...tşk

merhabalar siyah göz kalemi ve de şeftali tonundaki allık, göz kalemim flor mar ama hiç kalmıyo hemen akıyor.tavsiye ettiğiniz göz kalemi vede kalıcı allık markası var mı...tşk

siyah göz kalemi ve de şeftali tonundaki allık, göz kalemim flor mar ama hiç kalmıyo hemen akıyor.tavsiye ettiğiniz göz kalemi vede kalıcı allık markası var mı...tşk

gülüm carmina mystical eyeliner şiddetle tavsiye ederim, benim en çok kullandığım makyaj malzemesi göz kalemidir, onunçin sayıısız kalem denedim, carminanın hem rengi çok iyi simsiyah, yumuşak ve akmıyor yerimseniben

kapatıcım olmadan asla tenimin bembeyaz olmasına rağmen koyu göz altı halkalarım var:(:( flormar kullanıyorum ama daha iyisi var diyen varsa ve söyleyebilirse sevinirimmmm.....

enomoured:
kapatıcım olmadan asla tenimin bembeyaz olmasına rağmen koyu göz altı halkalarım var:(:( flormar kullanıyorum ama daha iyisi var diyen varsa ve söyleyebilirse sevinirimmmm.....
Canım ben de gözaltı kapatıcısı olmadan asla dışarı çıkmam -aynı problemden ötürü- flormar da dahil çoğunu denedim ama maybeline in serinletici etkili likid kapatıcısı favorim.tavsiye ederim...

allık ve ruj en çok kullandığım kozmetiklerim...

özel günlerde makyajı tam uygularım,günlük olarak bunlar bana yetiyor...ha birde parfumsuz asla sokağa çıkmam :)

Back