• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri En çok kullandığınız makyaj malzemesi

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
vichy dermablend fondöten ya da thebalm renkli nemlendirici
physicians formula fx concealer
loreal true match pudra
essence far
flormar koyu kahve göz kalemi
thebalm cheater maskara
bunlar fix sadece bazen kalem sürmüyorum.

güneş koruyucum ve rujum olmadan dışarı çıkmam.
normal zamanda rutin olarak güneşkoruyucu, rimel, eyeliner, ruj ve bazende allık sürerim..

valla kıslar en çok cecile ürübnlerini kullanıyorum 2. olarakta golden rose bi kaç tanede catherine arley.bi tanede she ruj.
onun dışında benim bütün göz farları teracota bol simlisi

Bende cecile kullanıyorum akne karşıtı ürünlerı çok güzel

Makyaj malzemelerinde belirli bir marka kullanmiyorum. yani hosuma giden bir renk varsa marka farketmez.

ama fondoten pudra ve rimel kusursuz derecede iyi olmali :)

su an lorealin fondötenini ve pudrasini kullaniyorum. rimel olarakta estee lauder..

2 yil önce estee lauderin fondötenini ve pudrasini kullanmistim mükkemmel birseydi.. benim icin önemli olan hicbirsekilde bir sivilce ve izi dahil görünmesin. estee lauderinkiler bunu sagladi.

simdi kullandigim lorealde gayet güzel ve pahali degil.

Far olarak essence de var lauder de lorelde hepsinden var =)

en çok göz kalemi(cecile) ve rimel(maybelline) kullanıyorum:12:

Son düzenleme:
göz kalemi ve maskara beyu maskara dışı gri renkte olan süper uzun Göz kalemide kolay kolay akmıyor.
allık The body Shop

Hatlarım düzgün,detaylı makyajı sevmiyorum.Bi allık,bi nemlendirici ruj,nadiren de rimel yeterli oluyor.

ruju marka olarak aramam avondan color trend s2801 ve avon goldon wine g120310 bordo yu çok begeniyorum

cok aşırı makyaj yapmam kendimle barışık bi insanım makyajsızda güzel oldugumu söylerler :31:özellikle eyelıner vazgeçilmezimdir rimel ve hafif rujla tamamlarım :12:

Genelde göz kalemi ve rimel kullanırım
Bazen sadece eyeliner ve rimel
Bazen de allık ( çok nadir )

Öyle çok makyaj yapan biri değilim bunlar hariç başka bişey kullanmam . :)

.

Önce kıymetini bilemedim, şimdiden bitecek diye korkuyorum :18:

fotoda sağdaki

Glazzewear Sundance parlatıcı, Avon satan arkadaşımın elinde kalmış diye öylesine almıştım, Gloss ama acayip güzel bişey, her renk rujun üstüne uyuyor, dudakta varmı yokmu belli değil, yapısı muhteşem bazıları gibip yapış yapış olmuyor, verdiğim paraya misliyle değdi :32: ah bilsem bi kaçtane daha alıp ömürlük kullanırdım...

seviyorum kendisini :54:

fotoda yok birde golden rosedan aldığım fırçalı likit kapatcım var, bu markadan oje harici pek bişey almam, 20lik çıtır kuzenimde görmesem yine almazdım zaten, çok tavsiye etti, hakkikaten güzel bir kapatıcı, üstelik sivilceleri kurutma özelliğide var, ertesi güne sivilce filan bırakmıyor, enteresan tabi böyle raf ürünlerinde arada bir nefis ürünlerde olabiliyormuş, forumdan okuduklarımla büyük ihtimal diplinerınıda galiba alacağım... :17: renkli suya dayanıklı rimelleriylede dün epeyce bakıştık, biraz daha düşünüp kahverengi olanını sanırsam makyaj çantama atacağım...:10:

bye

.

Son düzenleme:
kesinlikle siyah göz kalemi ve ruj....:46::46::46:
allık ta var ama çantamda pembe rujum varsa allığa da gerk yok...eski usül rujdan allık yapıyorum:1::1::1:

Back