Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriEn çok kullandığınız makyaj malzemesi
vichy dermablend fondöten ya da thebalm renkli nemlendirici physicians formula fx concealer loreal true match pudra essence far flormar koyu kahve göz kalemi thebalm cheater maskara bunlar fix sadece bazen kalem sürmüyorum.
valla kıslar en çok cecile ürübnlerini kullanıyorum 2. olarakta golden rose bi kaç tanede catherine arley.bi tanede she ruj. onun dışında benim bütün göz farları teracota bol simlisi
Makyaj malzemelerinde belirli bir marka kullanmiyorum. yani hosuma giden bir renk varsa marka farketmez.
ama fondoten pudra ve rimel kusursuz derecede iyi olmali :)
su an lorealin fondötenini ve pudrasini kullaniyorum. rimel olarakta estee lauder..
2 yil önce estee lauderin fondötenini ve pudrasini kullanmistim mükkemmel birseydi.. benim icin önemli olan hicbirsekilde bir sivilce ve izi dahil görünmesin. estee lauderinkiler bunu sagladi.
simdi kullandigim lorealde gayet güzel ve pahali degil.
Far olarak essence de var lauder de lorelde hepsinden var =)
cok aşırı makyaj yapmam kendimle barışık bi insanım makyajsızda güzel oldugumu söylerler özellikle eyelıner vazgeçilmezimdir rimel ve hafif rujla tamamlarım
Önce kıymetini bilemedim, şimdiden bitecek diye korkuyorum :18:
fotoda sağdaki
Glazzewear Sundance parlatıcı, Avon satan arkadaşımın elinde kalmış diye öylesine almıştım, Gloss ama acayip güzel bişey, her renk rujun üstüne uyuyor, dudakta varmı yokmu belli değil, yapısı muhteşem bazıları gibip yapış yapış olmuyor, verdiğim paraya misliyle değdi ah bilsem bi kaçtane daha alıp ömürlük kullanırdım...
seviyorum kendisini
fotoda yok birde golden rosedan aldığım fırçalı likit kapatcım var, bu markadan oje harici pek bişey almam, 20lik çıtır kuzenimde görmesem yine almazdım zaten, çok tavsiye etti, hakkikaten güzel bir kapatıcı, üstelik sivilceleri kurutma özelliğide var, ertesi güne sivilce filan bırakmıyor, enteresan tabi böyle raf ürünlerinde arada bir nefis ürünlerde olabiliyormuş, forumdan okuduklarımla büyük ihtimal diplinerınıda galiba alacağım... renkli suya dayanıklı rimelleriylede dün epeyce bakıştık, biraz daha düşünüp kahverengi olanını sanırsam makyaj çantama atacağım...