Makyaj Ürünleri En çok kullandığınız makyaj malzemesi

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar şu an okadar mutluyum ki anlatamam SHİSEİDO Türkiye sayfası açılmış artık ürünleri oradan görebileceğim haberleri ilk ben alacağım. kesinlikle en kaliteli makyaj malzemesi SHİSEİDO çünkü tamamen doğal. herkese tavsiye ederim. işte sayfası da burada bir göz atın derim.

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmazsa olmazım fondoten ve pudra ikiliisidir. Ama bunların yanında her zaman far, göz kalemi, kaş kalemi, allık ve rujda kullanırım. Rimel sürmediğim zamanlarda oluyordu fakat bu aralar onu da muhakkak kullanıyorum.

jel eyelıner,ruj, rimel bu arada rimelimide yeni aldım alix avien mi öyle bişey dna adıda kirpikleri benmki gibi kısa olanlara şiddetle tavsiye ederim kirpiklerimi hiç bu kadar uzun görmemiştim

doğal ürünleri seviyorsan yves rocher ıda tavsiye edebilrim sana onların ürünleride çok güzel ve kaliteli

en çok estee lauder sumptuous extreme marka rimel kullanıyorum ben kızlaaarr. gerçekten çok memnunum takma kirpik etkisi yaratıyor

Rimel,allık ve ruj..Bunların arasında olmazsa olmazım da kesinlikle rimel!1,5 ayda benim rimel suyunu çekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…