Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriEn çok kullandığınız makyaj malzemesi
kesinlikle rimel ve ruj diyorum onlar olmadan olmass..)) ayrıca maybelline mavi renkli kıvrık uçlu rimel süper bence hem çok dolgunluk veriyo hem kıvırıyo kirpik kıvırtıcısına ihtiyaç kalmıyo yani benim kirpiklerim çok seyrek ve cansız ama maybellineyi sürünce acayip dolgunlaşıyo inanamıyorum hatta bu kirpikler benim mi diye...)
ben ruj ve göz kalemi olmazsa olmazlardan çok seviyorum ama ruj hakında hiç iyi demiyorlar acaba doğrumu bilimiyorum kadının eşinden yapılıyormuş gerçekmi acaba ben çok seviyorum
kızlar bilgisi olan lütfen yazsın ben ruj olmazsa olmazlardan benim için ama bişiler duduy gerçekmi acaba kadınların eşlerinden yapılıyormuş doğrumu acaba bilgilendirin bilenlersüprizzzzz
arkadaşlar ben makyaj malzemesi olarak ruj sürme olmassa olmazlardan benim için ama bi söylenti var ruj neden yapıldığını biliyormusunuz ?inş söylentidir çünkü çok seviyorum bilgilindirirseniz sevinirim kafamçokkarıştı
daha önce pata kem diye yazdığımı hatırlıyorum ama bugün aldığım kalem de en çok hit olanlar arasına girdi: Avon'un 3 in 1 kalemi..şeftali tonlarda aldım far, allık ve ruj olarak kullanılıyor.. Tam anlamıyla zamandan tasarruf etmek için ideal... Ayrıca çok hoş duruyor ve uzun süre kalıcı