Saç Rengi ve Saç Boyama En çok hangi saç rengini tercih edersiniz?

Saçınızda en çok hangi rengi kullanırsınız?

• sarı veya röfle

OY: 40 45,5%
  • kahve tonları

OY: 19 21,6%
  • karamel

OY: 10 11,4%
  • kızıl

OY: 8 9,1%
  • siyah

OY: 11 12,5%

• Ankete Katılan
    88
Valla şu sıralar bakır karamel modası var biliyorsunuz..

Sokağa çıkın ve etrafınıza bakın, herkes aynı tonlarda kızkardeş gibi:) Bu açıdan tercih etmiyorum..

çok güzel tonlar tabii orası ayrı.

Ben çok açık olmayan doğal tonlardaki röfleyi tercih ediyorum uzun yıllardır, belki ilerleyen dönemlerde karamelin en açık tonu da deneyebilirim..)

uzun bi süre sarı kullandım ama yaklasık 2 seneye yakın bir zamandır kendi rengime döndüm şimdi yine sarı istiyorum kızlar su gülşenin yeni saç rengi ne acaba?platin mi yoksa altın sarısı mı?platin beyaz beyaz durur ama bunda öle değil?biyardımcı olurmusunuz?

Yapay sari saci sevmiyorum. Disari cikin, dogal olan da olmayan da herkes sari sacli masallah.
Ozellikle genc kizlarda koyu (kahverengi tonlari gibi), ozellikle dogal koyu sac rengi seviyorum. Sari sac insani oldugundan daha buyuk gosteriyor bence.

sarı saçı tercih ediyorum genelde. çikolata kahve falan boyattığımda oldu ama yine sarıya geri dönüyorum her seferinde. artık karar verdim saçımı boyatmayacağım. diplerden kendi rengim geldi . çok güzel bir renkmiş ama ben unutmuum boyata boyata.
saç rengim bu küllü kumral yani

Son düzenleme:
karamel üstüne bal köpüğü röfle.. :)

kahve tonları çünkü sarıya ulaşmak çok çk zor evde..
siyah da kullandım uzun süre..
kızılı aktığı için sevmiyorum.. ve sert ve soğuk bi ifade verdiğini düşünüyorum.. tercihim değil kesinlikle..

Herkes TEN rengine göre sac rengi tasimasi lazim bence. Bi saridir almis gidiyor :).
Sokakta bazen bakiyorum, cok esmer tenli kadinlar sari yaptirmislar igrencccc duruyor. Kadin kendini güzelim saniyor sari ile. Kimiside yazin güneste kapkara yakiyor kendini, yarim zenciye benziyor, saclar sari, bu dahada igrenc duruyor. :))
Bende 7-8 yil belime kadar uzun sacimla sari tasidim ama beyaz tenliyim, cokta güzel yakisiyordu bana, biktim sonra saridan. Simdi 1 yildir kizil yaptim, nedense dahada ilgi görmeye basladim kizil ile. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…