Hanımların kuşkusuz en güzel aksesurıdır saçlar,birde rengine karar verebilsek.....Benin doğal saçım bakıra yakın ama sarıdan vazgeçemiyorum bu aralar değiştirsemmi diyorum gene,bakıcam...
bende 4 yıldır röfle yaptırıyorum ama sanatçı gülşenin yeni şaç rengi çok hoşuma gitti ama tam olarak hangi renk bilmiyorum o renge boyatacağım nisan ayında biraz röflelerim gitsin
bende sarı yada röfleli kullanıyorum çok hoş duruyor bence ama normal kumral tonlarıda çok güzel duruyor şuan için favori renklerim röflelerkaydirigubbakcemile3
sarı ya da röfleliyi işaretledim ama artık ben de kumrallaşacam ya da karamel gibi. Yaa platin yapa yapa- her ne kadar istemesem de kuaförlerden ruh gibi yapıyorlar beni. sonra da jöleye saldır saçım koyu gözüküyor jöleleyince.Eeee sonra yıpranan saçlar. Şimdiii nasıl mı kremsiz taranmayan bir kısmı dökülmüş hatta hala dökülen bir halta benzemeyen saçlarım var öffffff
bende karamel yapayım diyorum tv de görünce renkleri ama sarıyı bozmakda istemiyorum gerçi kuaförüm sarıya dönüş yaparım diye hep kumral karamel tonlar yapıyor...kafamçokkarıştı
saçlarımı nerdeyse köküne kadar yakmadan önce röfle kullanırdım ince ve sık sarı röflea.s
yaklaşık bir yıldır kahve tonlarını kullanıyorum; favorim loreal 6.35 çikolata kahveopuyorumnanaktan evde boyuyom saçlarımı
sarı ya da röfleden nefret ederim insanın yaşı küçükse olgun gösteriyor kadınsı bir hal ve tavır veriyor ,kızılı 3-4 sene kullandım siyahı da 1-2 sene filan şimdi ise karamel-bakır karışımı bir renk var saçımda ve şimdide sanırım uzun süre bu rengi kullanacağım hem daha doğal duruyor hem de genelde bayanlara yakışan bir renk diye düşünüyorum