• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En çok hangi saç rengini tercih edersiniz?

Saçınızda en çok hangi rengi kullanırsınız?

• sarı veya röfle

OY: 40 45,5%
  • kahve tonları

OY: 19 21,6%
  • karamel

OY: 10 11,4%
  • kızıl

OY: 8 9,1%
  • siyah

OY: 11 12,5%

• Ankete Katılan
    88

ozlem71

MİMOZA ÇİÇEĞİM...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
2.965
4
116
53
İstanbul
Hanımların kuşkusuz en güzel aksesurıdır saçlar,birde rengine karar verebilsek.....Benin doğal saçım bakıra yakın ama sarıdan vazgeçemiyorum bu aralar değiştirsemmi diyorum gene,bakıcam...

Sarı veya röfle..Aslında kızılı tercih ederim ama malesef çok akıyor.Etraf mahvoluyor...

bende 4 yıldır röfle yaptırıyorum ama sanatçı gülşenin yeni şaç rengi çok hoşuma gitti ama tam olarak hangi renk bilmiyorum o renge boyatacağım nisan ayında biraz röflelerim gitsin

Kumral tonları kendime yakıştırdığım için saçlarımı hep kumrala boyatırım...
Yazın kumral saçın üzerine sarı balyaj attırırım...

Sarılara bayılsamda çok açık sarı kullanamıyorum.Sarıya yakın tonlar kumrallar kullanıyorum genellikle...

bende sarı yada röfleli kullanıyorum çok hoş duruyor bence ama normal kumral tonlarıda çok güzel duruyor şuan için favori renklerim röfleler;)kaydirigubbakcemile3

sarı ya da röfleliyi işaretledim ama artık ben de kumrallaşacam ya da karamel gibi. Yaa platin yapa yapa- her ne kadar istemesem de kuaförlerden ruh gibi yapıyorlar beni. sonra da jöleye saldır saçım koyu gözüküyor jöleleyince.Eeee sonra yıpranan saçlar. Şimdiii nasıl mı kremsiz taranmayan bir kısmı dökülmüş hatta hala dökülen bir halta benzemeyen saçlarım var öffffff

aslında sarı hele yazın sarı saçlar çok hoşuma gidiyor
kışın da kahve tonları

karameli çok seviyorum ama tonunu tutturmak zor şimdi kendi renginde uzatıyorum röfle yaptırıcam eskisi gibi özledim röfleyi röfleye verdim oyumu

bende karamel yapayım diyorum tv de görünce renkleri ama sarıyı bozmakda istemiyorum gerçi kuaförüm sarıya dönüş yaparım diye hep kumral karamel tonlar yapıyor...kafamçokkarıştı

evet ne kadar yıpratıyor açıcılar saçlarımızı kahve istiyorum ben bu aralar ama işte çabuk geçiyor hevesim ya

kesinlikle bnim tercihim sarıdan yana saçlarım yansa bile asla sarıdan vazgeçmem....

saçlarımı nerdeyse köküne kadar yakmadan önce röfle kullanırdım ince ve sık sarı röflea.s
yaklaşık bir yıldır kahve tonlarını kullanıyorum; favorim loreal 6.35 çikolata kahveopuyorumnanaktan evde boyuyom saçlarımı

sarı ya da röfleden nefret ederim insanın yaşı küçükse olgun gösteriyor kadınsı bir hal ve tavır veriyor ,kızılı 3-4 sene kullandım siyahı da 1-2 sene filan şimdi ise karamel-bakır karışımı bir renk var saçımda ve şimdide sanırım uzun süre bu rengi kullanacağım hem daha doğal duruyor hem de genelde bayanlara yakışan bir renk diye düşünüyorum

Back