En çok hangi gazeteyi okuyoruz?

zaman gazetesi, bazı yazarları da internetten takip ediyorum.
Sabah Gazetesinin bazı yazarları ve özellikle Ahmet Hakan. :smiley-cool:

Zaman(okuduğum hiç bir haberin ardından aklımda soru işareti kalmıyor çünkü)
Habertürk

Haber Türk ve Hürriyet.Hürriyeti zaman zaman çok eleştiriyorum ama çocukluk alışkanlığı işte, her zaman okurum.

vakit ve cumhuriyet hariç birçoğunu okuyorum

birgün,taraf,yeni asya,radikal i de takip etmeye çalışıyorum sürekli

Eskiden radikal alırdım artık onu da almıyorum. Arada sırf bulmacası için aldığım birkaç gazete var ama, gazetenin kendisi cam silmekten başka bir işe yaramıyor.

radikalin yeni hali bir harika olmuş ,hele ekleri işte budur dedirtiyor insana .

pln akgn hanım, hiç elinizi dahi uzatmamış oldugunuz sözkonusu gazete için neden böyle bir yorumda bulundunuz acaba? Sebebini merak ettim? Hiç elinizle dahi dokunmamışsanız, bu bir önyargı olmasın sakın?

ön yargı görmedim ben orda kesinlik gördüm. fikrini belirtmiyo demekki o gazete. yani özetle biliyoki beğenmemişki elini bile uzatmıyo

bizde de sözcü ve cumhuriyet alınır :)

Son düzenleme:
hurriyet , milliyet , cumhuriyet

radikal okuyupta yeni halini beğenenler varmı arkadaşlar ?. adeta aşık oldum ve aradığım gazeteyi sonunda buldum ( sakın beni basında çalışan biri sanmayın finans işindeyim ). enbüyük hasletim atatürk ve fenerbahçe aşığı olmak . evi çocukları için yaşamak

bizde de sözcü ve cumhuriyet alınır :)[/QUOTE
aynen bizdede...
sözcüden vazgecmem asla...
digerlerini almayı hiç düsünmedim..düşünmem de.......................

Radikal'i takip ederim eskiden beri. Bir de haber kıyası için Yeni Şafak gazatesini, iktisadara yakın köşe yazarları var onların yanlı söylemleri beni hem eğlendiriyor hem de arada bilmediğim bazı şeyleri öğrenmiş oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…