En çok hangi gazeteyi okuyoruz?

radikal genelde vatan..vatanın köşe yazıları nı çok beğenirim genelde onun için alırım...

Bir zamanlar Tuğçe Baran vardı..:)) LEman okuyormuşum gibi gülerek okurdum büyük bir zevkle..

Sonradan Mutlu Tönbekici olduğunu öğrendiğimde acaip hayal kırıklığına uğramış ve çok üzülmüştüm..:)) KAndırılmış gibi hissetmiştim kendimi..:60:

Şimdi Yine eski tadına ve neşeliğine geçiş yapıyor yavaş yavaş Mutlu..

öncelikle haberleri ve yorumlarını tarafsız bulduğum doğruluğuna %100 güvendiğim için ZAMAN alıyorum 15 senedir ve yeni yeni bugün, taraf .... ama netten birkaçı hariç hepsinin sitelerine girip yazarların yorumlarını okurum... herkese ve tüm fikirlere saygımız var ülkemi bölmeye çalışanlar hariç:72:

İnternetten taraf,zaman gazetesini gerçekten tarafsız oldukları için okurum,

Samanyolu haberi de okurum bazen netten,

Bugün,Star,Sabah gazetelerinin bazen hem haberlerini okur hem de köşe yazarlarını takip ederim,

Yanlı ve yalan yanlış asılsız haber yapan basın kuruluşlarına ise çoğu zaman gülmek için göz atarım,

Hakkaten çok komik oluyo bazı köşe yazarlarının yazısı...
:97:

habertürk,akşam,sabah, + en çok bulmacası olan gazeteyi alırım :1: 1 gazete alıcam dıye çıkarım evden 4 gazeteyle gerı dönerım:1:

Evimize giren sadece Sözcü :nazar:
Posta gazetesinin ise tv sayfasını okurum netten Mesut Yar için.

verdiği bulmaca ekinin hatırına posta..internetten de habertürk ve hürriyet. :68:

En keyifle okuduğum gazete SÖZCÜ.Eve giren diğer gazetelerden Vatan ve Posta...

Cumhuriyet,sözcü haftaiçi alınır.Yazarlarını acayip seviyoruz

Korkmadan dürüstçe yazdıkları için tercihimiz

Haberturk hafta sonu ekleri için alınır ( yoksa çoğu reklam sayfalarının )

Back