En Çok Gerçekleşmesini İstediğiniz Hayaliniz ? Dilek Ağacı :)

mmmerrrvvve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
939
4
Kizlaaaaaaaar bu hayatta en cok istediğiniz şu an onun gerçekleşmesi için yaşıyorum dediginiz hayaliniz isteğiniz bu hayattan beklediğiniz şeyler neler bura da bizim dilek agacimiz olsun belki birilerine uğur getirir en azından birbirimize inşallah deyip dua ederiz imreniriz hayata bakış açımız değişir birilerinin hayalinden etkileniriz belki birbirimize ilham veririz:))))
Hadi buyrun bakalimmmm

Çook başarılı bir mimar olmaak, insanlara yardım edebilecek imkanlara sahip olmak ve elimden geldiğince yardım etmek :21: Hatta mesleğimi bu yönde kullanmayı o kadar çok isterim ki :KK53: Ay inşallah inşallah..

sadece bebeğim olsun ...............................................

Çook başarılı bir mimar olmaak, insanlara yardım edebilecek imkanlara sahip olmak ve elimden geldiğince yardım etmek :21: Hatta mesleğimi bu yönde kullanmayı o kadar çok isterim ki :KK53: Ay inşallah inşallah..

Inşallah kuzum insallah ben de okulumu bitirmeyi faydalı olmayı cok istiyorum benim isteklerini arasinda buuuu:)

eşimle istanbulda aileme yakın oturup bebegimizi kendi ailemin yanında büyütmeyi öyle çok isterim ki inşaallah bu istegim birgün gerçek olur

çok çok özel güzel basarıılı bir kariyer ve bir kitabım var onu basmak için zmaan beklıorum 30 uma doru inş tek tememnnımmm bunlarr <3

olmuyor cnm yapılması gereken son yoluda da denedik .ama ALLAH tan ümit kesilmezz .benim içinse sadece hayalll:KK30:

Öyle deme olmaz olmaz bir anda gerçekleşiverir..Allah'tan ümit kesilmez dediğin gibi :) İnşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı güzeller güzeli bir evladın olur ..:KK54:

inş ya sağol arkadaşım rabbimden ümidimi kesmem yada yaşım 22. olur inş zamanla.
ikinci hayalim ise kilo vermekkkkkkkkkkkkkkkk:KK14::KK14:

Tabi ki. Tüp bebekte bile ilk seferde tutmasa da sonraki seferlerde tutabiliyor

arkadaşım keşke sperm olsada tüp bebek yapsak yılmadan yaparım ama eşim azosperm .ameliyat oldu ordada çıkmadı sperm sıfır yani ...ümidimi kesmem çok şükür ki kocamla çok mutluyum daha ne isterim.:KK34::KK34:

arkadaşım keşke sperm olsada tüp bebek yapsak yılmadan yaparım ama eşim azosperm .ameliyat oldu ordada çıkmadı sperm sıfır yani ...ümidimi kesmem çok şükür ki kocamla çok mutluyum daha ne isterim.:KK34::KK34:

Aaa:S mutluysan esinle Cok svindim inşallah bu daha somra arnizda sorun olmaz. Tip cok ilerledi onun da careleri vardır o konuda pek bi bilgim yok ama

X