En çok almak istediğiniz oje?(Resimli)

kızlar bu renklerde başka oje alternatifleri biliyor musunuz ?
Essence Once Upon a Time
xoxo'nun bloğundan alıntı..
youknow hani ben sana bir kere sormuştum ya bugün çok güzel kahverengimsi bordomsu bir oje gördüm ,acaba hangi marka diye..işte o gördüğüm renk buna o kadar yakın ki..bu renkte bir alternatif biliyor musunuz ?
zoya--valerie

bu da opinin bir ojesi bu da benziyor o renge :

Son düzenleme:
canım alttaki renkler mor bildigin mor onlar kahverengi demişin ama o farklı sanırım üstteki kırmızı ojenin muadili yok bizim markalarda ama şöyle yapabilirsin golden rose nail artların kırmızı simli olanını al sonra bordo bir oje al yada koyu kırmızı o sana kalmıs o simli ojeyi diğerinin içine dök al sana yukardaki pırıltılı oje

evet hafif morumsu bordomsu bir renk..benim gördüğüm az daha kahve idi..püf neyse onu bulamıycam ( belki de avonun yeni çıkan ojelerindendir..
o dediğin güzel fikir karışım yapayım :)))

tam aynısı olmasa da kırmızı için pastel-32 mor için de flormar supershine-14 olabilir..

Çatlayan Oje..
Kısmet Olmadı Hala

Alix Avien'den aldım. Ben hiç memnun kalmadım ya. Çatlamasını hiç beğenmedim zaten. Bir de eğer oje üst üste sürülürse hiç çatlamıyor. Yani yanlışlıkla biraz yoğun ya da fazladan 1 kat daha sürmemen lazım. Kısacası Alix A. den hiç memnun kalmadım

Flormar şiddetle tavsiye ederim o zaman

pastelin pudra renk ojesini almak istiyorum hatta akşam forum bornovaya gidip alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…