• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En çok almak istediğiniz oje?(Resimli)

kızlar bu renklerde başka oje alternatifleri biliyor musunuz ?
Essence Once Upon a Time
PC200156.JPG
xoxo'nun bloğundan alıntı..
youknow hani ben sana bir kere sormuştum ya bugün çok güzel kahverengimsi bordomsu bir oje gördüm ,acaba hangi marka diye..işte o gördüğüm renk buna o kadar yakın ki..bu renkte bir alternatif biliyor musunuz ?
zoya--valerie
Zoya+Valerie.jpg

bu da opinin bir ojesi bu da benziyor o renge :
images

Son düzenleme:
canım alttaki renkler mor bildigin mor onlar kahverengi demişin ama o farklı sanırım üstteki kırmızı ojenin muadili yok bizim markalarda ama şöyle yapabilirsin golden rose nail artların kırmızı simli olanını al sonra bordo bir oje al yada koyu kırmızı o sana kalmıs o simli ojeyi diğerinin içine dök al sana yukardaki pırıltılı oje :27:

canım alttaki renkler mor bildigin mor onlar kahverengi demişin ama o farklı sanırım üstteki kırmızı ojenin muadili yok bizim markalarda ama şöyle yapabilirsin golden rose nail artların kırmızı simli olanını al sonra bordo bir oje al yada koyu kırmızı o sana kalmıs o simli ojeyi diğerinin içine dök al sana yukardaki pırıltılı oje :27:

evet hafif morumsu bordomsu bir renk..benim gördüğüm az daha kahve idi..püf neyse onu bulamıycam :(( belki de avonun yeni çıkan ojelerindendir..
o dediğin güzel fikir karışım yapayım :))):64:

kızlar bu renklerde başka oje alternatifleri biliyor musunuz ?
Essence Once Upon a Time
PC200156.JPG
xoxo'nun bloğundan alıntı..
youknow hani ben sana bir kere sormuştum ya bugün çok güzel kahverengimsi bordomsu bir oje gördüm ,acaba hangi marka diye..işte o gördüğüm renk buna o kadar yakın ki..bu renkte bir alternatif biliyor musunuz ?
zoya--valerie
Zoya+Valerie.jpg

bu da opinin bir ojesi bu da benziyor o renge :
images

tam aynısı olmasa da kırmızı için pastel-32 mor için de flormar supershine-14 olabilir..

Çatlayan Oje..
Kısmet Olmadı Hala:27:

Alix Avien'den aldım. Ben hiç memnun kalmadım ya. Çatlamasını hiç beğenmedim zaten. Bir de eğer oje üst üste sürülürse hiç çatlamıyor. Yani yanlışlıkla biraz yoğun ya da fazladan 1 kat daha sürmemen lazım. Kısacası Alix A. den hiç memnun kalmadım :63:

Alix Avien'den aldım. Ben hiç memnun kalmadım ya. Çatlamasını hiç beğenmedim zaten. Bir de eğer oje üst üste sürülürse hiç çatlamıyor. Yani yanlışlıkla biraz yoğun ya da fazladan 1 kat daha sürmemen lazım. Kısacası Alix A. den hiç memnun kalmadım :63:

Flormar şiddetle tavsiye ederim o zaman

pastelin pudra renk ojesini almak istiyorum hatta akşam forum bornovaya gidip alacağım :66:

Back