burdaki beyaz oje çok güzel, çok kibar durmuş ama sanki içinde biraz grilik var gibi tam beyaz değil sanki..sizce buna benzer hangi ojeler var ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
flormar 310 canım..
burdaki beyaz oje çok güzel, çok kibar durmuş ama sanki içinde biraz grilik var gibi tam beyaz değil sanki..sizce buna benzer hangi ojeler var ?
alix avien beyaz ojenin içine 2 damla siyah dök az ama siyah calkala al sana bu oje
canım alttaki renkler mor bildigin mor onlar kahverengi demişin ama o farklı sanırım üstteki kırmızı ojenin muadili yok bizim markalarda ama şöyle yapabilirsin golden rose nail artların kırmızı simli olanını al sonra bordo bir oje al yada koyu kırmızı o sana kalmıs o simli ojeyi diğerinin içine dök al sana yukardaki pırıltılı oje
kızlar bu renklerde başka oje alternatifleri biliyor musunuz ?
Essence Once Upon a Time
xoxo'nun bloğundan alıntı..
youknow hani ben sana bir kere sormuştum ya bugün çok güzel kahverengimsi bordomsu bir oje gördüm ,acaba hangi marka diye..işte o gördüğüm renk buna o kadar yakın ki..bu renkte bir alternatif biliyor musunuz ?
zoya--valerie
bu da opinin bir ojesi bu da benziyor o renge :
Çatlayan Oje..
Kısmet Olmadı Hala
Alix Avien'den aldım. Ben hiç memnun kalmadım ya. Çatlamasını hiç beğenmedim zaten. Bir de eğer oje üst üste sürülürse hiç çatlamıyor. Yani yanlışlıkla biraz yoğun ya da fazladan 1 kat daha sürmemen lazım. Kısacası Alix A. den hiç memnun kalmadım
Flormar şiddetle tavsiye ederim o zaman