• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En çok almak istediğiniz oje?(Resimli)

claires avm lerde var ama oje varmı bilmiyorum deniz onu bilir denizzzzzzzzz zemuszemus

Illamasqua-Lament:
Illamasqua_Lament.jpg

bundan istiyorummmm delikafadulden
buna yakın var ama bu daha da güzelmiş hihoyyyt

işte canım claires varda o ojeden varmı bilmiyorum sıcak suda baska fln oluo cok guzel ya bide ton farkı değil resmen renk değişiyor

kızlar bakın bi de buna bayıldım..türkiyede var mı acaba bu renk ?

hangiojeyakışmazkibana blogundan bir alıntı:
Zoya_Charla1.JPG

zoya turkiye'de yok, ama orly sonbaharda cosmic fx koleksiyonunda bu rengin aynisini getirecek...
renk degistiren ojeler turk claire's lerinde yok ne yazik ki... bana amerika'dan bir arkadasim yollamisti morunu...

Son düzenleme:
evet bende baktım türkiyedekilerde ykmus
bu arada sevillerde 12 sine kadar 2. ürün %50 60 indirimli kacırmayın bence

kızlar şöyle kireç beyazı diye tabir edilen bembeyaz bir oje arıyorum, var mı bildiğiniz bi numara? bende 300 var ama daha da belirgin bir beyaz istiyorum bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
callidora, tourmaline önerileriniz için sağolun kızlar. OPI beni aşar ama :a015: ben Flormar'a bakıyım en iyisi kaydirigubbakcemile3 çok teşekkürler kızlar bayanssulusmile

callidora, tourmaline önerileriniz için sağolun kızlar. OPI beni aşar ama :a015: ben Flormar'a bakıyım en iyisi kaydirigubbakcemile3 çok teşekkürler kızlar bayanssulusmile

Rica ederiiiiiiim, OPI benide aşar ama güzel beyazları var onun, bir de Alix Avien ve Pastel'in de beyazları böyle kar gibi.

Back