En Büyük Takıntım: Kilolar!

acaciacollias

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
14
5
24
Merhaba!
Sanırım kendimi motive edebilmek için yaptığım diyeti, sporu, verdiği kiloları, fotoğrafları burada paylaşacağım.
Daha önce defalarca kilo vermeyi denedim, bazen başardım bazen de başaramadım. Ama git gide bu olay takıntıya ve anoreksiya ile bulimiya gibi hastalıklara giden çaresiz bir çabaya dönüştü.
Ama şimdi kararlıyım. Bedenim için sağlıklı bir kiloda olsam da risk almak istemiyorum, bu yüzden en düşük sağlıklı kilomu vücut kitle indeksini baz alarak belirledim. Boyum 1.59, bu kilo da 47. Ama nedense 48 daha hoşuma giden bir sayı bu yüzden hedef olarak onu belirleyeceğim

Başlangıç tarihi: 19.8.15/23.10
Başlangıç kilosu: 55
Şey yani sanırsam öyle. Şu an etrafımda bir tartı yok ama bir hafta içinde can dostuma kavuşacağım

Hedef: 48
Verilmek istenen toplam kilo: 7

Birinci gün:
Bugün yola çıktık, bu yüzden pek bir şey yedim. Bu yüzden hesap yapmaya korkuyorum. Ama gerçekten yarın abur cuburu keseceğim! Bugün yaklaşık 1200 kalori almışım ama yarısı abur cuburdan, hof!

Spor: Kayla Itsines Cardio Programının 2. hafta, 1. gün'ünü yaptım! Bunun için alkış!

Yarın akşam görüşmek üzere!

Hayırlı olsun günlüğün inan insanı çok motive ediyor :)
Bu son kilolar kolay gitmese de günlükle beraber ben inanılmaz sıkılaştım diyebilirim.
Ben de 155 boy kilo hedefi 47 :) şimdilik 49 u bir görsem zevkten dört köşe olacağım. Nisan Ayında 56 dan 54 e inmiştim sonra yine ipin ucu kaçtı zar zor 51 lere inebildim 1 ay öncesine kadar. Kafaya koydum 47 kilo Olduğum eski günlere döneceğim ve artık sağlıklı yaşayacağım diye. Güncel kilom:50.8. Eğer kendini kasmazsan ve amacın sağlıklı ve Fit olmak olursa emin ol yavaş yavaş ama çok Kalıcı bir sonuç alacaksın ve tabii ki spor spor spor Şiddetle pilates öneriyorum. yolunda başarılarrr :)

Çok teşekkürler, pilatese başlama gibi bir düşüncem var zaten, zaman bulabileceğim sanki bu sene. Herkes fazla kilolarından da sıkıntılarından da çabucak kurtulur umarım *-*

Bugün ne yedim?
Geç kalktığım için kahvaltı etmedim ve arada kendimi tutamayarak bir parça çikolata yemiş olabilirim. Ah şapşal kafam, diyete girdiğimi unuttum yahu. Sonra bilgisayarı açıp, son attığım mesajları görünce dank etti. 21 günde alışkanlıkalrdan kurtulurmuş insan, bu yüzden şu anki hedefim 21 gün boyunca çikolata yememek.

Onun dışında, mangalda yapılan balığa tereyağ ve domates eklenerek yapılan balık kokorecinden yedim. Balık mangalde pişirilmişti 0 yağ ile, ve akşam yemeğinde de yağsız salata yiyeceğimden günlük yağ ihtiyacımı aşmam diye düşünüyorum. Zaten evde yaptık, kontrollü

Veee, domatesli semizotu salatası yedim. İkisinden de küçük porsiyonlar tabii ki, karın doyuracak kadar fazlası değil! 200 ml su içtim bugün sadece, 2ye tamamlamam lazım.

Akşam yemeği ve spor olarak ne yaptığımı da gireceğim vakit ilerledikçe...

Bbg spor programının ikinci hafta, 2. gün'ünü yaptım ama korkunç bir şey fark ettim. 20-15 lik tekrarlar halinde verilen hareketleri ara vererek 7şer dk yapmam gerekiyormuş! 10 tane yapınca canım çıkıyor, n'aptınız siz yahu?
Şimdilik eskisi gibi devam edeceğim, 5-6 gün boyunca arada gün vermeden yapacağım. Sonra İstanbul'a dönünce layığıyla en baştan diyeti ile birlikte başlarım inşallah. Oooof of!

Burayı da diyeti de feci aksatmış olsam bile eve döndüm tatilden ve kilo almadığımı fark ettim. 52.8 kilo çıktım tartıda bugün. Hadi hayırlısı.

merhaba kaylanın programını yaptığında yürüyüş te yapıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…