• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EN BUYUK SORUN DOKTORUM OLDU BU SUREDE

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
1.5 senedir evliyim 20 yasimda evlendim bekarken bir PCO lu oldugumu biliyorum akne tuylenme belirtilerim mevcuttu adet duzensizligi hic yasamadim evlendikten sonra adetim duzensizlesti evliligimin 3.ayinda bir doktora gitmem gerektigini dusundum gittigim doktor ultrasyona bakip bana direk cocuk yapmami yoksa ilerleyen zamanlarda bir cocugum olmayacigini soyledi bekarkende hep evlenmem gerektigi soylenirdi😁😁 evlenince kistlerin gidecegi soylenirdi biz 3.ayda cocuk denedik 4.ayda denedik fakat olmadi yasim kucuk ve cocuk istemiyorsum erken buluyordum bunun etkili oldugunu dusunuyorsum ama bir yanimda ya dogruysa doktorun dedikleri cocuk sahibi olamazsam dusuncesi beni yiyip bitiriyordu.Baska bir doktora gitmeliydim cunku duymak istediklerim bu degildi baska bir yol care olmaliydi hayatimin en buyuk hatasiydi gittigim 2.doktor kafamda deli sorular vardi anne olamayacakmiydim yoksa istemedigim icinmi olmuyordu biranda adim bagrildi odaya girdim izah ettim PCO oldugunu soylemedim biliyordum ama soylemedim kendisinin bakip-bana soylemesini istedim.Bana catala yatmami icerden parca kesecegini soyledi neye dayanarak bunu istiyordu bilmiyordum ne kan ne ultrasyon simir testimi hocam dedim hayir yumurtaliklarindan parca alicam dedi korkuyordum neden ama peki diyordum odaya girdim ama o catala yatmadim yatamadim sorguladim doktoruma neden yumurtaliklardan parca kesiyorsunuz diye cocuk istiyormusun istemiyormusun dedi ssesiz kaldim istiyormuydum bilmiyordum biraz sessizligimden sonra istiyorum ama neden kesiceksiniz neye bakicaksiniz dedim ultrasyon bakmadan kan bakmadan neden dedim iste o an dunyam yikildi doktor elini masya vurdu ve bana kisir tedavisi gor senin asla bu kafayla cocugun olmaz dedi odadaki bir baska hasta teselli veriyordu bana kizim yaptir gebe kalmak isteyen kadinlara bakiyor demekki diye ama neden neden bakacakti bir aciklama zor degildi.Kisirsin kelimesi kulaklarimda bir bakistami anladiniz dedim zor tutuyordum ama gozyaslarim pinarlarimdaydi artik adet gormuyorum diyorsun baska aciklamasi olamaz kisir tedavisi ol hatta evlatlik al ugrasma asla anne olamaycaksin bu cumle kulaklarimda devlet hastanelerinden bu cumle yuzunden sogudum korkuyorum artik.Ama simdi Allah oyle bir doktor cikardiki karsima Allah-bin kere razi olsun ilgisi alakasi rahatlatmasi asla anne olamayacaksin evlatlik al sesi kulagimdan hic gitmedi suan hala anne degilim ama evlat sahibi olabilcegimi biliyorum psikolojiyi bir doktor o ladar cok etkiliyor ki doktor secimi cok onenli catlatma evresindeyim ve 3 den fazla yumurtam gelisti bu doktorum sayesin dunyanin nersine giderse oraya gidecegim bir doktor.Anne olur olmaz ilk isim anne olamazsin diyen doktora cocugumu goturup elini opturmek olcak 😁Ve o parcayi iyiki korkmus ve kestirmemisim menopoza girmeyen bir kadindan evli ve cocuk sahibi degilse hele asla parca kesilmemeliymis.

Seni çok iyi anlıyorum canım o kadar dengesiz doktorlar var ki anlatılmaz yaşanır tarzında :duduk: bende dengesiz bir doktoradenk gelmiştim yanlış teşhisle beni depresyona sokmuştu çok ağlamıştım 😂

Seni çok iyi anlıyorum canım o kadar dengesiz doktorlar var ki anlatılmaz yaşanır tarzında :duduk: bende dengesiz bir doktoradenk gelmiştim yanlış teşhisle beni depresyona sokmuştu çok ağlamıştım 😂
Gercekten oyle ama simdi cok sukur diyorum doktorum ultrasyonda bakar isi bitince karnimdaki jeli pecetelerle siler arkasini doner ustumu cekince elimden tutip kaldirir en ince ayrintisina akdar tum bilgileri payalsir rahim duvari kistlerin boyutu yumurtalarin durumu Allah razi olsun cok yol kattettik sayesinde adet olamazken simdi eskisi gibi 28 gunde 1 adet oluyorum

Gercekten oyle ama simdi cok sukur diyorum doktorum ultrasyonda bakar isi bitince karnimdaki jeli pecetelerle siler arkasini doner ustumu cekince elimden tutip kaldirir en ince ayrintisina akdar tum bilgileri payalsir rahim duvari kistlerin boyutu yumurtalarin durumu Allah razi olsun cok yol kattettik sayesinde adet olamazken simdi eskisi gibi 28 gunde 1 adet oluyorum
katılıyorum sana canım merhametli anlayışlı doktor her zaman iyidir 🙂 ben devlette ilk defa bir doktora gitmiştim bana aşırı olumsuz konuşmuştu yanlış teşhis koymuştu . Çocuk istememe rağmen bana doğum kontrol hapı yazmıştı ve çok zaman kaybı yaşatmıştı :olamaz: doktor değiştirdim ve şimdi ki doktorumdan çok memnunum . İnsanın morale ihtiyacı olduğunda doktorun bile teselli vermesi destek olması çok iyi birşey 🙂

katılıyorum sana canım merhametli anlayışlı doktor her zaman iyidir 🙂 ben devlette ilk defa bir doktora gitmiştim bana aşırı olumsuz konuşmuştu yanlış teşhis koymuştu . Çocuk istememe rağmen bana doğum kontrol hapı yazmıştı ve çok zaman kaybı yaşatmıştı :olamaz: doktor değiştirdim ve şimdi ki doktorumdan çok memnunum . İnsanın morale ihtiyacı olduğunda doktorun bile teselli vermesi destek olması çok iyi birşey 🙂
Kesinlikle Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Ne kadar güzel, nasıl bir tedavi uygulandı polikistik over için? Ben doğum kontrol hapı kullandığımda düzenli oluyorum bırakınca 36 günde bir oluyor en düzenli hali, 2-3 ay olmuyorum hap olmayınca...

Dupbaston kullandim 20 tablet bir hap sabah aksam 10 gun kullandim ilaci biraktiktan 2 3 gun somra adet gordum adetin 1.gununden sayip 15.gunde tekrar ilaca basladim 4 ay boyunca kullandim simdi klomene gectik iste
Banada duphaston verdi bi doktor ama kullanmadım işte sağın solun lafına uydum işte çok pişman oldum ☺️ bende klomen kullanıyorum ☺️

Ne kadar güzel, nasıl bir tedavi uygulandı polikistik over için? Ben doğum kontrol hapı kullandığımda düzenli oluyorum bırakınca 36 günde bir oluyor en düzenli hali, 2-3 ay olmuyorum hap olmayınca...
Benim doktorum bana asla dogum kontrol hapi vermedi 1 kutu hapin 2 3 ay etkisi oluyor die ben dupbaston kullandim 4 ay 10 gun sabah aksam ictim ilaci biraktiktan 2 3 gun sonra adet oldum adet oldugum gunden 15.gune taekabul eden gun dupbastona tekrar basladim simdi cok sukur adetlerim duzende hala dupbaston kullaniorum maa yaninda klomen esliginde

Benim doktorum bana asla dogum kontrol hapi vermedi 1 kutu hapin 2 3 ay etkisi oluyor die ben dupbaston kullandim 4 ay 10 gun sabah aksam ictim ilaci biraktiktan 2 3 gun sonra adet oldum adet oldugum gunden 15.gune taekabul eden gun dupbastona tekrar basladim simdi cok sukur adetlerim duzende hala dupbaston kullaniorum maa yaninda klomen esliginde

Bende aşırı fazla kanama gibi şikayetler de var, doğum kontrol hapı dengeliyor sadece 🙁 korunmak için de başlamıştım zaten 4 yıldır düzenli kullanıyorum. Çocuk düşüncem bir 5-6 yıl daha yok bekarım. O yüzden başladım hapa.

Kullanmadığımda şey oldu bu yaz 36 günde regl oldum en büyük gece pedlerinden kullanıyorum, yeni değiştirmiştim sadece 10 dk dışarı çıktım. Eve bir geldim eşofmanımı indirdiğim anda dizlerime kadar kana bulanmışım 🤦🏼‍♀️ ped taşmış da bacaklarıma inmiş... Sonra sitenin bahçesinde damlalar gördüm falan. Doktor doktor gezeceğim herhalde.

Bende aşırı fazla kanama gibi şikayetler de var, doğum kontrol hapı dengeliyor sadece 🙁 korunmak için de başlamıştım zaten 4 yıldır düzenli kullanıyorum. Çocuk düşüncem bir 5-6 yıl daha yok bekarım. O yüzden başladım hapa.

Kullanmadığımda şey oldu bu yaz 36 günde regl oldum en büyük gece pedlerinden kullanıyorum, yeni değiştirmiştim sadece 10 dk dışarı çıktım. Eve bir geldim eşofmanımı indirdiğim anda dizlerime kadar kana bulanmışım 🤦🏼‍♀️ ped taşmış da bacaklarıma inmiş... Sonra sitenin bahçesinde damlalar gördüm falan. Doktor doktor gezeceğim herhalde.
Mutlaka gorun canim kadinsal durum basitlencek birsey degil Rabbim sifani versin insAllah

oda olacak Allahin izniyle umudum tam suanda klomeni ilk kullandim ama biliyorum 2.kullanmamda yada bu kez hamile kaldim Allahin izniyle icim kipir kipr hissediyor gibiyim
inşallah canım ya hamilesindir 🤗 beklemek ne zor bişey yaa :işsiz: bu ay adet olmadım 9 gün geçti biraz daha bekleyip test yapcam bende 🤗

inşallah canım ya hamilesindir 🤗 beklemek ne zor bişey yaa :işsiz: bu ay adet olmadım 9 gün geçti biraz daha bekleyip test yapcam bende 🤗
Evet cok zor icim gidiyor resmen baslarda hele her test negatif negatif negatif ne cok gozyasi doktum bi arkadasim durumumu bildigi halde kendide pco lu 2 sene sonunda gebe kaldi bana kalkip bebegimin dogumda odasini sen suslermisin dediginde cok zoruma gitmisti emzik bile gorsem icim akiyordu agliyordum ama simdi cok sukur diyorum cunku caremiz var cozumumuz var ama cozumu olmayan cok zor hastalarda var.Tup bebek cozum yolumuz en zor ihtimalle na gucu yetmeyenlerde var inancimi kazandim umudumu kazandim simdi gucluyum Allahin izniyle olacak hep diyorum Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz zamani var demekki Rabbim ol dedigi anda olucak insAllah

Evet cok zor icim gidiyor resmen baslarda hele her test negatif negatif negatif ne cok gozyasi doktum bi arkadasim durumumu bildigi halde kendide pco lu 2 sene sonunda gebe kaldi bana kalkip bebegimin dogumda odasini sen suslermisin dediginde cok zoruma gitmisti emzik bile gorsem icim akiyordu agliyordum ama simdi cok sukur diyorum cunku caremiz var cozumumuz var ama cozumu olmayan cok zor hastalarda var.Tup bebek cozum yolumuz en zor ihtimalle na gucu yetmeyenlerde var inancimi kazandim umudumu kazandim simdi gucluyum Allahin izniyle olacak hep diyorum Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz zamani var demekki Rabbim ol dedigi anda olucak insAllah
Allah ım çevremde herkez hamile kendimi kısır gibi hissediyom 😂😂 çok şükür bi sıkıntım yok sadece bekliyorum işte 🙂 beklerken sabrı öğrendim 🤗 o kadar test yaptım ki eczacı zengin olmuştur 😂😂

Back