en büyük sırrım (siz olsanız ne kadarını affedebilirdiniz?)

Yani sekerim, demek istedigim sey neden bunca zaman bu adama takili kaldiniz, neden her adimini takip ettiniz, ne gerek var ?

Insan hayatinda en onemli sey zaman, hayatinizin 10 yilini bu zirvalik ve bu it icin heba etmissiniz, farkinda misiniz? 10 yil, bu adami takip etmek yerine baska asklara yelken acsaydiniz keske.

Ben de yariyolda birakildim, tuzumkuru sekilde burdan konusmuyorum inanin, ama degmiyor. Bu zirtolara harcadiginiz her dusunce , her dakika israf, inanin degmiyor. Beni seviyor muydu, sevmiyor muydu, bilmem ne miydi diye dusunmenin kimseye bir faydasi yok ki, adam olsaydi zaten yanimda olurdu degil mi? Ben sonuca bakiyorum, adam yanimda mi, degil mi, eger degilse nedeninin bir onemi yok bence, cunku sonuc belli.

Bi de bir sey soracagim facebook nasil bir sey ki? Mesela siz onu eklemeden size mesaj gonderemiyor mu? Ya da sizi bulamiyor mu? Sonucta adinizi soyadinizi biliyordur. Bi de 10 yil dile kolay. Ne bileyim bana eksik bir seyler var gibi geldi..

hay ağzın bal yesin kız
bırak kuzum ya...
ne halt ederse etsin..10 yılın gitmiş...sen bundan sonraki 10 dakikanı bile harcama

ben de yıllarca ağlamadım dedim senin için ağlarsam ne olayım..ama acısı 10 yıl unutamamkla çıktı işte

Rüzgarın saçımı dağıtmasına, yağmurun yüzümü ıslatmasına, birilerinin kalbimi kırmasına izin verdim
Ve şimdi
Saçımı topladım,
Şemsiyemi açtım,
Kalbimi kapadım
Hepsi bu

Can Yücel

Bi de bir sey soracagim facebook nasil bir sey ki? Mesela siz onu eklemeden size mesaj gonderemiyor mu? Ya da sizi bulamiyor mu? Sonucta adinizi soyadinizi biliyordur. Bi de 10 yil dile kolay. Ne bileyim bana eksik bir seyler var gibi geldi..

sorduklarınızı bilemeyeceğim çünkü benim gerçekten facebook hesabım yok eğer eklemeye karar verirsem yeni hesap açıp ekleyeceğim. bence zaten aramamıştır 10 yıldır

sorduklarınızı bilemeyeceğim çünkü benim gerçekten facebook hesabım yok eğer eklemeye karar verirsem yeni hesap açıp ekleyeceğim. bence zaten aramamıştır 10 yıldır

Ama var demisSiniz. Eklesem mi falan.??
Neyse hayirlisi olsun hakkinizda..

Yalancıya bak! Kız babasına söylemişmiş de evlenecekmiş de... Böyle bir şeyi hangi kız babasına söyleyebilir ki? İnsan annesiyle dahi paylaşamaz. Kız da gidip böyle şeyleri yaşadığı halde onu aldatacak. Ben olsam hiç inanmazdım. Böyle şeyler herkesin başına gelebilir. Benim de geldi ama ben ayrıldım. Hayatında başka biri de yoktu. Birbirimizi de çok seviyorduk.Sadece anlaşamıyorduk. Bir şeyler yaşadım diye de her şeyime karışan, onu giyme, bunu giyme,niye böyle süslendin diyen biriyle olamazdım yani. Kıskançlık hat safhaydı. Ben de çok üzüldüm, çok yıprandım. Kendim terk ettiğim için de çok sevdiğim halde alttan almadım. Bu tarz bunalımlar yaşıyor insan ama hayata da devam etmek lazım. Onunla oldum, artık kimse beni istemez diye bir düşünceye de hiç kapılmadım. Onun beni kullanmadığını bile bile (Çünkü ortada kandırılma durumu falan yok,rıza var) beni kullandın dedim, onu da çok kırdım. Her neyse, inşallah atlatırsın canım. Onunla görüşmeni tavsiye etmem. Bir anlık zaafa kapılıp yeniden barışırsın belki, yalan söyler, insan sevdiği için inanabiliyor. Ama sonu da olmaz yani. Biz ayrılalı çok oldu, hayatına başkası girmiştir diye düşünür, seni kullanmak ister. Ben onun doğru söyleyeceğine inanmıyorum.

Canım kişinin kendi isteğine bağlı. Ayarları var onun
Ben istemezsem kimse bana ulaşamaz.

Eger gercekten sizi sevseydi ne yapip edip ulasirdi size.
Yapmayin.
10 yilda neyin saplantisi bu.
Sizinde ruh durumunuz iyi degil.
Arkadasim hayatina bak.
O erkek guvenilir degil.sil at onu hayatindan sakin bulasma...

ben onu o bana bunları söylediği gün silip attım zaten 10 yıl öncede 5 yıl önce de dönseydi bu iş olmazdı bügün de olmaz, benim ki bir erkeği unutamamak değil galiba..

Eğer parmağında yüzük olan bir kadına hala görüşelim diyebiliyorsa zaten beş para etmez bir adamdır. Ki bu 10 sene önceden belliymiş zaten.

Bir insan serserinin biri için nasıl koskoca 10 yılını heba eder aklım almıyor benim. O on yıla sığdırılacak ne çok şey vardı halbuki..

Canım bak, geçmişe dönmek mümkün değil, ama bir hata için ne kadar daha fazla kendini cezalandıracaksın?. Çalışıp kendi ayakları üzerinde duran bir insanmışsın; sorgulmayı, nedeni niçin bırak artık ki, geçmiş geçmişte kalsın, bugününe taşınmasın. Böyle olması gerekiyormuş, bundan öğreneceğim birşey varmış demekki de geç. Ne ona karşı kin besle, ne kendine kız. Sen hayatla barışık ol ki , pozitif enerjin yeni insanlar çeksin sana. O alyansı satıp, kendine hoş bir iki parça giysi almakla başla diyorum. Güzel şeyleri gör bu baharla birlikte. Yeni bir sen ol.

Anlatacağı şeylere inanacak mısınız? Onca yıl önce söylediklerine bile inanmamışsınız. Şimdi de duruma göre senaryolar üretecek. Asla sizi tatmin etmeyecek cevaplar olacak. Eğer bir boşluktaysa sizi çok sevdiğini falan söyleyecek. Yo o kız elini kolunu bağlamıştır da, yok ondan ayrıldıktan sonra da size yüzü kalmamıştır da. Değmez. Hiç bulaşmayın bence.

aynen sizin gibi düşünüyorum zaten belirttim ben de bu yüzden zamanında sormadım ona, şimdi sorsam inanır mıyım söyleyeceklerine, pek sanmam..ama zaman geçtikçe insanın merak duygusu katlanarak artıyor

"O zamanki salak ben korktum, o sıcak yuva hayalinin kaçıp gitmesinden korktum..." hep bundan sanırım hata yapmamız ama insan sonradan anlıyor seven insan ne olursa olsun sevdiğinin yanında olmaz mı?
Konuya gelince karşınıza çıkmış siz onu hala seviyor musunuz? Eğer seviyorsanız bütün yaptıklarına rağmen onu affedeceksiniz büyük ihtimal hiçbir şey olmamış gibi... Doğrusu ne hepimiz biliyoruz ama aması var işte...

çok merak ediyorum ne hissetti ne yaşadı mutlu muy du şimdi mutlu mu?? keşke öğrenmenin bi yolu olsa..bazen diyorum ki heralde ölünce cennete gidrsem ilk bunu sorarım doğrusu neydi biri bana anlatsın diye

Yani dünyaya hayata dair o kadar merak edilecek şey var ki? Kendimizi, ufkumuzu, hayallerimizi bu kadar daraltmak neden? İnançlı biriyseniz merak etmeyinöbür dünyada bunlara sıra gelmez kolay kolay, sorgu sualden sonra soru soracak mecalimiz kalacak mı acaba?

Bu kadar zor arlatmışken, başa dönmemenizi tavsiye ederim.
Yalanmış gerçekmiş bu saatten sonra farketmemeli sizin için.
Ileriye bakın. Geriye dönüp irdelemenin size faydası dokunmaz.

Merak ettim de 10 yil hicbir seyini gormediginiz, duymadiginiz adamla nerede karsilastiniz? Cidden dikkatimi cekti...

ben bu olaydan sonra il değiştirdim sene de 2-3 kez eski yaşadığım yere gelirim az geldiğim için bugüne kadar denk gelmemiştik. şu an yine ailemi arkadaşlarımı ziyarete geldim ve eski yaşadığım şehrin merkezinde karşılaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…