En büyük hayaliniz

:))) benim şu an için en büyük hayalim londraya gidebilmek..
eğitim için gitmek istiyorum ve yaklaşıl 4-5 yıldır kafamda var ama bi türlü kısmet , fırsat , imkan olmamıştı..
artık kesin kararımı verdim ..
bir aksilik çıkmaz da herşey planlarım dahilinde giderse kasımda londra da olucam :)))

Benim en büyük hayalim; ülkemizin, vatandaşlarının birbirlerinin kişilik haklarına saygılı olduğu, tam gelişmiş bir ülke olabilmesi. Ben kendi çapımda karşılaştığım insanlara yön vermeye gayret ediyorum. Umarım bir gün hayalim gerçekleşir. Amin

ah ah.......karşıki dağlar yıkılsın,paranın gözü körolsun....:1closedeyes:

en büyük hayalim allahım nasip ederse eğer bir okul yaptırmak...

sonrada kimsesiz çocuklara bir vakıf kurmak...

daha da varda,şimdilik bu ikisi yeter yazmam için....şutarafagitti

cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum benim şu sıralar en çok istediğim şey ise kpss den doksan puan almak

Benim en büyük hayalim küçük ama lüks bir evimin olması ve her yerini kendi zevkime göre yaptırmak ve döşemek istiyorum.

oyuncu olak isterdim ama hayal olarak kalcak bu gidişle ...

dünya turuna çıkmak isterdm bu da hayal olarak kalck bişi..

bide okul çeşme vakıf vs gibi bi yapıt yaptırmak bu hayalimn olması için elimden geleni yapıcam diğerleri kesin olmucaklar arasında ...

Son düzenleme:
Şu aralar hayalim, dünyayı şöyle bir turlayabilmek.
Ama hayallerim ruh halime göre değişiyor bakarsınız yarın başka bir hayal yazarım...

kendi işimin patronu olmak, daha hareketli bir iş sahibi olmak,yanımda calışan birsürü elemanımın olması...bi de arabam olsun,

en büyük hayalim şuanda bir ikiz bebeğimin olmasıı

belkide bu ulaşılmıcak bişiydeil ama şuanda ona sahip olamadım için

en büyük hayalim bu inş birgün gerçek olurr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…