• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük hayaliniz

kızımın bi an önce saglıklı şekilde büyümesi üniversiteyi kazanması mutlu bi yuvası iyi bi işi ve eşi olması.(kızım daha 2 aylık :))) )..sonra benim ve eşimin emekli olmamız ve bide evimin olması...arabamız var allaha şükür.
ammada çok şey istedim heralde galüba sanursam.

bi hayvan barınagı acıp binlerce kedıye köpege sahıp cıkmak yuva açmak barınagın ıcınde verterıner kliniği de olsun benım meleklerımın emrınde yüzlerce çalısan olsun hergun karınları tıka basa uyusunlar herbırının ayrı ayrı kulubesı olsun kulubelerınde sıcak sıcak halıları olsun her gün onları gezdirecek onlara saygı gösterecek gözu gıbı bakacak çalısan insanlar olsun işte bu kadar

en büyük hayalim kızımla londrada yaşamak ve onu orada okutabilmek...zaten yeni sloganım şu:kızım,london ve ben....başka söze gerek yok....opuyorumnanaktan

benim Allaha şükür bu yaşıma kadar gerçekleşmemiş bir hayalim olmadı...şimdi ise sağlıklı hayırlı bir evlat hayali kuruyorum...Allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

bi bebeğim olsun ömür boyu mutlu huzurlu olayım yeter :)) başka hayallerim varda en önemlileri bunlar diğerleri ufak tefek almak istediklerim ...

en büyük hayalim hımmmmm sabah uyandıgımda sesiz sedasız kavgasız çocuklarımın hiç sesini duymadan ama ahhhh nerde o günler ki bi günde kendi kendime uyansam ya olmazmı be kavga sesine kalkmasam lütfennn hayal perisi hayalimi gerçekleştir

hmm ben de en büyük hayaller çok :1:
öncelikle öğretmen olmak :97:
sonra bir sabah uyandığımda gözlerimi açtığımda ilk bitaneciğimi görmek :69:
california ya gitmek :10:
eşimle aşk masalımızın ilerleryen yıllarında bi masal kızımızın olması :emir_bebek:
ve aslında en önceliklisi huzurlu bir hayat.. :119:

mesleğimde dünya çapında başarılar gerçekleştirmek
en büyük dediniz ya ondan ehehhee :KK53::KK53:
inşallah inşallah..

Back