- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
- Konu Sahibi ANTALYALI ALLYF
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YAAAA evet kimmiş gariban ,sanal da olsa derttaşız,sorun aynı çözüm tek AMELİYAT :) Şaka maka yazışınca azalırmış dertler ,süpersizin kızlar hepinizE
eksik olmayin kizlar saolun
teşekkürler :)Bu haberine bende sevindim..mutlulugun daim olsun insallah
ANTALYALI ALLYF , hadi geçmiş olsun, bak gece boşuna uykusuz kalmışız.
C ChAneL81 kim bilir biz nasıl olucaz.
C ChAneL81 Neden iste
C ChAneL81 Canım anlamadım neden istediğiniz gibi doktora gidip gösteremicez dedin kiANTALYALI ALLYF , hadi geçmiş olsun, bak gece boşuna uykusuz kalmışız.
C ChAneL81 kim bilir biz nasıl olucaz. Istediğimiz gibide doktora gidip gösteremicez. Sizler yardım edersiniz KK'ciler bizim gibi garibanlara.
Canim C ChAneL81 ile ben yurtdışından istanbula geleceğiz amelyatımızı olup geri dönecez. Sizin gibi herhangi bi sorunda gidip doktorla görüşme imkanimiz olmicak. Bu yüzden.[/QUOTE][QUOTE@ANTALYALI ALLY, post: 37742322, member: 636457"]
Aaa , ama olsun başka bi doktora gösterirsin ki inşaallh ihtiyaç duymazsın. Benim kuzenim istanbuldan antalyaya sadece haftda 1 gün gelen Akın beye yaptırdı bi sorun olduğunda yakalamak ne mümkün bazen Duygu hanıma gidiyordu , sen ameliyatı bi olda gerisi kolay bence :) Dert etme yani , bizde yarı dr olduk bak burada yazışırız terapi gibi gelir sanada bana olduğu gibi :)[/QUOTE]
Az kalmış ne güzel :) Ben hiç böyle heyecanla bekleyemedim , geçen yıl gittim bebek emzirmeyi yeni bırakmıştım, drum 1 yıl grçmesi gerwkiyor üzerinden dedi , oysa özel hastanedeki drlar hemen gün verdiler bana emin olamdığımdan olmamıştım , iyi kide olmamışım , 30 ekimde gittim 3 kasımda iptal olan bi ameliyat varmış , ablamda hastane çalışanı olunca hemen beni aldı araya sağolsun :)bugün 10. günüm ve bugün yataktan ilkkez yardımsız kaltım haftasonuda temizlik yapıcam inşaallah :)Yok canim daha olmadim 24 aralik insallah
Yiegenin de beni dusunup hemen enterlamis
Iyi yapmisin fransada da emizirmeyi biraktiktan bir yil sonra oneriyorlarAz kalmış ne güzel :) Ben hiç böyle heyecanla bekleyemedim , geçen yıl gittim bebek emzirmeyi yeni bırakmıştım, drum 1 yıl grçmesi gerwkiyor üzerinden dedi , oysa özel hastanedeki drlar hemen gün verdiler bana emin olamdığımdan olmamıştım , iyi kide olmamışım , 30 ekimde gittim 3 kasımda iptal olan bi ameliyat varmış , ablamda hastane çalışanı olunca hemen beni aldı araya sağolsun :)bugün 10. günüm ve bugün yataktan ilkkez yardımsız kaltım haftasonuda temizlik yapıcam inşaallah :)
Saol canim kimsem yok istanbulda napalim hemsireler yardim eder ilk gun sonra zaten otele gidecegim artik yatagimdan kalkamam masallah ailen hep yanindaymis saolsunlarçok cesursun , ben kontrole ilk görüşmeye bile eşim ablam olmadan gitmedim , hastanede komşum eşim annem ablam ablamın bikaç arkadaşı hep yanımdalardı sağolsunlar , yalnız zor olur ama özel hastanede hemşireler yardımcı olur , Allah yardımcın olsun , İstanbulda kimsen yok mu ? Birde bekarmısın ?
Canim bura cok pahali uc misli istiyorlar turkiyeye gore ondan durumum yok o kadar para veremem yani napalim bir hafta biraz zor olur sonra mutlu olurum canim saol arkadasimneden istanbul ? Orda yaptır , çok zor olur otelde , bîran kendimi senin yerine koydum da Çocuklardan ayrı kalmak zaten başlı başına bir üzüntü , Allah yardımcın olsun arkadaşım ..