• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük hayalim hayal kırıklığım mı oluyor yoksa .........

FAZLANAZLI FAZLANAZLI Ben hep protez taktırıp mutlu olanların mesajlarını okumuşum sanırım,o ilk haftaki enteresan görüntü beni şoka sokmuştu resmen ,ama dün gece detay detay mesajları konuları taradıkça ve Allah razı olsun diğer kızlarla yazıştıkça rahatladım ,bugünde doktorumun ağzından çıkan güzel sözleri duyunca uçtum mutluluktan.Dün gece azıcık rahatlayınca eşimle açıp kontrol ettik memelerimi :KK70:Sağolsun o çok soğukkanlı rahat bi tip,içime soğuk su serpti resmen :) Neyse bitti geçti gitti,şimdi ALIŞVERİŞ zamanııııııı:rolleyes::KK9:

ANTALYALI ALLYF ANTALYALI ALLYF , hadi geçmiş olsun, bak gece boşuna uykusuz kalmışız.
C ChAneL81 kim bilir biz nasıl olucaz.
C ChAneL81 Neden iste
ANTALYALI ALLYF ANTALYALI ALLYF , hadi geçmiş olsun, bak gece boşuna uykusuz kalmışız.
C ChAneL81 kim bilir biz nasıl olucaz. Istediğimiz gibide doktora gidip gösteremicez. Sizler yardım edersiniz KK'ciler bizim gibi garibanlara.
C ChAneL81 Canım anlamadım neden istediğiniz gibi doktora gidip gösteremicez dedin ki :(

[QUOTE@ANTALYALI ALLY, post: 37742322, member: 636457"][/QUOTE]
Canim C ChAneL81 ile ben yurtdışından istanbula geleceğiz amelyatımızı olup geri dönecez. Sizin gibi herhangi bi sorunda gidip doktorla görüşme imkanimiz olmicak. Bu yüzden.

[QUOTE@ANTALYALI ALLY, post: 37742322, member: 636457"]
Canim C ChAneL81 ile ben yurtdışından istanbula geleceğiz amelyatımızı olup geri dönecez. Sizin gibi herhangi bi sorunda gidip doktorla görüşme imkanimiz olmicak. Bu yüzden.[/QUOTE]
Aaa , ama olsun başka bi doktora gösterirsin ki inşaallh ihtiyaç duymazsın. Benim kuzenim istanbuldan antalyaya sadece haftda 1 gün gelen Akın beye yaptırdı bi sorun olduğunda yakalamak ne mümkün bazen Duygu hanıma gidiyordu , sen ameliyatı bi olda gerisi kolay bence :) Dert etme yani , bizde yarı dr olduk bak burada yazışırız terapi gibi gelir sanada bana olduğu gibi :)

Canim C ChAneL81 ile ben yurtdışından istanbula geleceğiz amelyatımızı olup geri dönecez. Sizin gibi herhangi bi sorunda gidip doktorla görüşme imkanimiz olmicak. Bu yüzden.
Aaa , ama olsun başka bi doktora gösterirsin ki inşaallh ihtiyaç duymazsın. Benim kuzenim istanbuldan antalyaya sadece haftda 1 gün gelen Akın beye yaptırdı bi sorun olduğunda yakalamak ne mümkün bazen Duygu hanıma gidiyordu , sen ameliyatı bi olda gerisi kolay bence :) Dert etme yani , bizde yarı dr olduk bak burada yazışırız terapi gibi gelir sanada bana olduğu gibi :)[/QUOTE]
Cok saol canim evet kontroller icin hic kaygi etmiyorum zaten aksilik olacaksada bir yerden yine olur
Allahim yasatmasin
Burasi iyi geliyor terapi gibi gercekten cok saol cnm insallah bizde senin gibi mutlu oluruz :D

Yok canim daha olmadim 24 aralik insallah
Yiegenin de beni dusunup hemen enterlamis :KK70:
Az kalmış ne güzel :) Ben hiç böyle heyecanla bekleyemedim , geçen yıl gittim bebek emzirmeyi yeni bırakmıştım, drum 1 yıl grçmesi gerwkiyor üzerinden dedi , oysa özel hastanedeki drlar hemen gün verdiler bana emin olamdığımdan olmamıştım , iyi kide olmamışım , 30 ekimde gittim 3 kasımda iptal olan bi ameliyat varmış , ablamda hastane çalışanı olunca hemen beni aldı araya sağolsun :)bugün 10. günüm ve bugün yataktan ilkkez yardımsız kaltım haftasonuda temizlik yapıcam inşaallah :)

Az kalmış ne güzel :) Ben hiç böyle heyecanla bekleyemedim , geçen yıl gittim bebek emzirmeyi yeni bırakmıştım, drum 1 yıl grçmesi gerwkiyor üzerinden dedi , oysa özel hastanedeki drlar hemen gün verdiler bana emin olamdığımdan olmamıştım , iyi kide olmamışım , 30 ekimde gittim 3 kasımda iptal olan bi ameliyat varmış , ablamda hastane çalışanı olunca hemen beni aldı araya sağolsun :)bugün 10. günüm ve bugün yataktan ilkkez yardımsız kaltım haftasonuda temizlik yapıcam inşaallah :)
Iyi yapmisin fransada da emizirmeyi biraktiktan bir yil sonra oneriyorlar ;)
Yinede dikkat et temizlik yaparken canim yavas yavas hareketler yap ani yapma
Bende tek basima gelecegim istanbula yardimsiznasil kalkacaksam :( allah yardim eder insallah tekrar gecmis olsun

çok cesursun , ben kontrole ilk görüşmeye bile eşim ablam olmadan gitmedim , hastanede komşum eşim annem ablam ablamın bikaç arkadaşı hep yanımdalardı sağolsunlar , yalnız zor olur ama özel hastanede hemşireler yardımcı olur , Allah yardımcın olsun , İstanbulda kimsen yok mu ? Birde bekarmısın ?

çok cesursun , ben kontrole ilk görüşmeye bile eşim ablam olmadan gitmedim , hastanede komşum eşim annem ablam ablamın bikaç arkadaşı hep yanımdalardı sağolsunlar , yalnız zor olur ama özel hastanede hemşireler yardımcı olur , Allah yardımcın olsun , İstanbulda kimsen yok mu ? Birde bekarmısın ?
Saol canim kimsem yok istanbulda napalim hemsireler yardim eder ilk gun sonra zaten otele gidecegim artik yatagimdan kalkamam :( masallah ailen hep yanindaymis saolsunlar
Bekar degilim canim uc cocuk annesiyim birde cocuklarimdan ayri kalacagim ya o beni cok uzuyor

neden istanbul ? Orda yaptır , çok zor olur otelde , bîran kendimi senin yerine koydum da :( Çocuklardan ayrı kalmak zaten başlı başına bir üzüntü , Allah yardımcın olsun arkadaşım ..

neden istanbul ? Orda yaptır , çok zor olur otelde , bîran kendimi senin yerine koydum da :KK43: Çocuklardan ayrı kalmak zaten başlı başına bir üzüntü , Allah yardımcın olsun arkadaşım ..
Canim bura cok pahali uc misli istiyorlar turkiyeye gore :( ondan durumum yok o kadar para veremem yani napalim bir hafta biraz zor olur sonra mutlu olurum canim saol arkadasim

Back