• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük hayalim hayal kırıklığım mı oluyor yoksa .........

Benim psikolojim çok hassas maalesef,hemen boynum bükülür,salya sümük olurum ama bugün toparlandım biraz,daha pozitifim ,birde uyuyabilsem :KK43: Böyle yazıştıkça cidden iyi hissediyor insan :)
Canım bende 3 hafta önce oldum ameliyat.ilk günler ikiside yukarda ve meme altlarım boştu.sol memem hızlıca indi ama sağ memem biraz daha yukarda ve şiş duruyor kendini tam bırakmadı dikkat edince fark ediliyor.masaja başladım bende.sende sütyenin askısını çokmu kısaltıp sıktırdın acaba canım?:KK64:yerine oturana kadar yer değiştiriyor silikonlar merak etme.yani inecektir.benimde memelerim ayrık ve ilk günlerde yukarda olduğundan göğüs bandı takıyorum.hergün değişiyorlar:)

Selaaammm kızlar , ben geldim :) Doltorumla görüştüm ve çok mutluyum Styenim çok sıkı olduğu için ve öncesinde memelerim normalden aşağı olduğundan protezleri biraz yukarı yerleştirdiği için bana anormal gelmiş. Zaten ilk bakışta aşağı inmişler çok güzel dedi , haftaya perşembeye tekrar görücem dedi :) Bende kocaman bir OHHHH dedim:) Yaşasın Asım Uslu yaşasın silikonlarım

Selaaammm kızlar , ben geldim :) Doltorumla görüştüm ve çok mutluyum Styenim çok sıkı olduğu için ve öncesinde memelerim normalden aşağı olduğundan protezleri biraz yukarı yerleştirdiği için bana anormal gelmiş. Zaten ilk bakışta aşağı inmişler çok güzel dedi , haftaya perşembeye tekrar görücem dedi :) Bende kocaman bir OHHHH dedim:) Yaşasın Asım Uslu yaşasın silikonlarım

:KK73::KK73::KK73: YAŞASIIIIINNNNN :KK73::KK73::KK73:

Bu mutlu haberi kutlamak lazım :)

Super bir haber bu gecmis olsun :) simdi senin goguslerin normalden asagida miydi ? Sarkikmiydi ?

Bu haberine bende sevindim..mutlulugun daim olsun insallah

ANTALYALI ALLYF ANTALYALI ALLYF , hadi geçmiş olsun, bak gece boşuna uykusuz kalmışız.
C ChAneL81 kim bilir biz nasıl olucaz. Istediğimiz gibide doktora gidip gösteremicez. Sizler yardım edersiniz KK'ciler bizim gibi garibanlara.
Ne garibani kiz..burada kocaman bir sehir yapariz hepimiz toparlansak..bizler ne güne duruyoruz dimi:KK71:

Back