- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
ben de anlamadım neden buradayım![]()
Sen farkında değilsin ama bayağı tutumlu ve birikimcisin demek ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de anlamadım neden buradayım![]()
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım
Aslında burada olcağımı sanmıyordum ben.
Para konularını severim, para yönetimi, değerlendirmesi gibi ama cimri değilim![]()
birikim yapılan topik var.topiği açan kişi..bende onu aslında aday göstermiştim..birikimciliğimize ön ayak oluyor diye
O kadar yıldır kk dayım. Bunu bilmiyordum bak. Faydalı oluyor mu cidden? Bakmak isterim.birikim yapılan topik var.topiği açan kişi..bende onu aslında aday göstermiştim..birikimciliğimize ön ayak oluyor diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ikimci-hatunlar.745934/page-824#post-38122236 bak burda ipek..O kadar yıldır kk dayım. Bunu bilmiyordum bak. Faydalı oluyor mu cidden? Bakmak isterim.
BDV den çıkamayınca diğer topiklere Fransız kalıyorsun dimekk![]()
eheheDemek forumda herkes savurgan![]()
![]()
Ben de bılmıyorum elmık:)oyleymısım demek.bu gurup hıc aklıma gelmezdı.su bırıkım topıkıne gıttım de beynım sulandı resmen,sımdıye kadar o kadar dıkkat etsemısım hukımete kredı verırmısım valla:)))))İpeeek sen ne zaman girdin birikim grubunaAma oyum farmasiye : )
Demek ki sen kirli cıkısın : ) Öyle bir algı yaratmışsın kkda ahahhaBen de bılmıyorum elmık:)oyleymısım demek.bu gurup hıc aklıma gelmezdı.su bırıkım topıkıne gıttım de beynım sulandı resmen,sımdıye kadar o kadar dıkkat etsemısım hukımete kredı verırmısım valla:)))))
Benipek dedim ama nıye dedim bilmiyorum..
Bi yerde adı varsa oyu ona vercen..
Link verir misin..bi bakım ben ne hatalar yapıyor muşum..Aslında ben pek bilmiyorum neden buradayım da kim yazdıysa yazanı da ayrı merak ettim.
Bu sayede bir topik keşfettim. Birikimci Hatunlar diye.
Hemen uygulamaya geçirdim öğrendiklerimizi ve ctsi günü Migros’un 50 Tl kampanya tuzağına düşmedim. Ciddi gaza geliyor insan. Bakmak istersen gel sen de.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/birikimci-hatunlar.745934/page-877Link verir misin..bi bakım ben ne hatalar yapıyor muşum..