• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Birikimci KK Üyesi;

En Birikimci KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    81
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim canım
Aslında burada olcağımı sanmıyordum ben.:KK37:
Para konularını severim, para yönetimi, değerlendirmesi gibi ama cimri değilim:KK48:

Ben seninle pek karşılaşmadım mesajlarına bakarak karar verdim :)

aslında bu anket birazda ekonomi finans bölümünden olanların talep ettiği bi anketti

birikim yapılan topik var.topiği açan kişi..bende onu aslında aday göstermiştim..birikimciliğimize ön ayak oluyor diye
O kadar yıldır kk dayım. Bunu bilmiyordum bak. Faydalı oluyor mu cidden? Bakmak isterim.

BDV den çıkamayınca diğer topiklere Fransız kalıyorsun dimekk:KK45:

İpeeek sen ne zaman girdin birikim grubuna :KK48: Ama oyum farmasiye : )

İpeeek sen ne zaman girdin birikim grubuna :KK48: Ama oyum farmasiye : )
Ben de bılmıyorum elmık:)oyleymısım demek.bu gurup hıc aklıma gelmezdı.su bırıkım topıkıne gıttım de beynım sulandı resmen,sımdıye kadar o kadar dıkkat etsemısım hukımete kredı verırmısım valla:)))))

Ben de bılmıyorum elmık:)oyleymısım demek.bu gurup hıc aklıma gelmezdı.su bırıkım topıkıne gıttım de beynım sulandı resmen,sımdıye kadar o kadar dıkkat etsemısım hukımete kredı verırmısım valla:)))))
Demek ki sen kirli cıkısın : ) Öyle bir algı yaratmışsın kkda ahahha

Benipek dedim ama nıye dedim bilmiyorum..

Bi yerde adı varsa oyu ona vercen..

Benipek dedim ama nıye dedim bilmiyorum..

Bi yerde adı varsa oyu ona vercen..
:KK72::KK37:Aslında ben pek bilmiyorum neden buradayım da kim yazdıysa yazanı da ayrı merak ettim.

Bu sayede bir topik keşfettim. Birikimci Hatunlar diye.

Hemen uygulamaya geçirdim öğrendiklerimizi ve ctsi günü Migros’un 50 Tl kampanya tuzağına düşmedim. Ciddi gaza geliyor insan. Bakmak istersen gel sen de.

:KK72::KK37:Aslında ben pek bilmiyorum neden buradayım da kim yazdıysa yazanı da ayrı merak ettim.

Bu sayede bir topik keşfettim. Birikimci Hatunlar diye.

Hemen uygulamaya geçirdim öğrendiklerimizi ve ctsi günü Migros’un 50 Tl kampanya tuzağına düşmedim. Ciddi gaza geliyor insan. Bakmak istersen gel sen de.
Link verir misin..bi bakım ben ne hatalar yapıyor muşum..

Back