• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En begendiginiz erkek parfumleri

dolca gabana the one ve lancome hıpnozu beğendim şükür.kolay kolay parfüm beğenemıyorum.kardeşim ve nışanlıma hediye ettim tavsiyem olsun .:kahve:

paco-rabbane-1-million-edt-100-ml-erkek-parfum-mb16625_527670_r2.jpg

kızlar çoğu bayan bvlgari yi öneriyo.. kokusunu bilmiyorum.. nasıl sizce.? alayım mı :uhm:

Bvlgari erkek parfümünün klasik ama modern kokusunu yakalar. Canlandırıcı ve uzun süre kalıcı. Üst notalara eklenen bir miktar greyfurt parfümün daha derin olmasını sağlar. Üst notalarda greyfurt, Darjeeling çayı, neroli, bergamot; orta notalarda kakule, biber, gül ağacı ve Gaiac ağacı; temel notalarda ise süsen ve misk kullanılmıştır.

A-83362_b.jpg

bide bunun 2 çeşidi varmış canım..bilgin var mı..aşkıma alayım diyorum.. grip oldum yatıyorum.çıkıp bakma imkanım yok.sipariş vericem acil

bide bunun 2 çeşidi varmış canım..bilgin var mı..aşkıma alayım diyorum.. grip oldum yatıyorum.çıkıp bakma imkanım yok.sipariş vericem acil

canim bulduklarimi ekliyorum hemen

6984.jpg

Bvlgari Black EDT 75ML Erkek Parfümü

Üst notalarda siyah çay, gül ağacı ve bergamot; orta notalarda sedir, meşe yosunu ve vanilya; temel notalarda ise kehribar, sandal ağacı ve misk kullanılmıştır. Günlük
kullanım için uygundur.

11024760_hlf.jpg

Bvlgari AQVA

Kendisiyle barışık, hayatının her anının ritmine zerafet ve bilgelikle uyum sağlayan erkeklere...

Parfümün mutlak erkeksi içeriğinde portakal çiçeği ,biberiye,oksijen,ferah deniz kokusu ve amber ağaçsı kokularla karşılacaksınız.Şişe tasarımındaki ışığı yakalayan küresel yaklaşım denizin yıkayıp şekillendirdiği taşlardan esinlenilmiş.

18736_buyuk.jpg

Bvlgari Blv Men

Şaşırtan armonilerin kokusu BLV Pour Homme; acımasızlık ve tutku, kontrol ve içgüdü gibi karşıtlıkları yaşayan erkeklere adanmış... Zencefilin baharatımsı tazeliği ve tütün çiçeğinin yıllanmış, derin kokusu; beklenmeyen zıtlıkların eşsiz bir armonisi olan bu kokuyu şaşırtıcı kılıyor. Sıcak ve soğuk akortlar, keskin ve unutulmaz bir koku yaratıyor. Soğuk notalardaki tespih ağacı kokuya hareket kazandırırken, safran ve Japon eriği yaprakları da tazelik katıyor. Ardıç meyveleri ise acımsı ve muammalı bir şeffaflık yaratıyor. Bu soğuk notalar kademeli olarak; tütün çiçeği, sedir, tik ve sandal ağaçları ve misk gibi sıcak ve duygusal notalarla kaynaşıyo

Back