- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi themis1990
-
ama kito bu tarz yarışmalara katılan üniversiteliler hemde çoğunluğu.. bir tek evlenme programlarında azıcık yaşlılar varr...Akpli arkadaşların alındığı nokta kaç senedir Akp var ve eğitim o kadar kötü ki insanların eğitim seviyesi düştü ve bilgisiz bir nesil yetişiyor demek istendiği için alınmışlardır.Haklılarda tam da öyle oldu.Yap boz tahtasına dönen eğitim sistemi boş yetişen gençlere sebep oluyor.TV ler zaten iğrenç proğramlar dolu fakat RTÜK yandaşlık derdiyle bunları görmezden geliyor.Acun programları,eş yarıştırma ,evlendirme programları ile boş ve düşünmeyen bir nesil yetişiyor.
Ne güzel dünya işte.Dert yok tasa yok düşünme yok.
ama kito bu tarz yarışmalara katılan üniversiteliler hemde çoğunluğu.. bir tek evlenme programlarında azıcık yaşlılar varr...
: )))) robot olmaktan iyidirCok miksersin. Her konuya mikserlik yapiyorsun
hep buna sebep teknolojii..üniversite çocuğu 19-20 yaşlarındadır.
Okula başladığı tarih 13-14 sene öncesidir.Yaniii haklıyım
Parti değil konu ama bomboş bir gençlik yetişiyor.TV ve yeni teknoloji çok kötü bir nesile sebep oluyor.
Bu tarz üniversite bitiren yada okuyanlar okumuş cahiller maalesef.
İkisi de kötü cirkin: )))) robot olmaktan iyidir
İkisi de kötü cirkin
hep buna sebep teknolojii..şaka bir yana hak veriyorum sana ve tv lerdeki programlar cidden iğrenç.. ve benim tek izleyebildiğim (oğluşumdan dolayı) çizgi film kanalları.. haa bide arada paramparça ya bakıyorum dilara ya hastayımdaa..
valla kito ben takılmıyorum iki kadın bir adam olayına sonuçta onlar dizi beni eğlendiren program izliyorum geçiyorum.. ama gerçek hayatta benim adamım aldatacak beni meşrulaşacak valla aklını alırım onunn..Ebru Özkan çok klas duruyor gerçekten.Fakat dizi yine diğer diziler gibi adamlar her naneyi yesin kadın seyretsin sussun.
İllaki başka kadın olacak her dizide.Kafamıza işliyuorlar ufak ufak
bide ebru özkan o ne fit bir bedeni varyaa.. insanda bir gram et olmazmıı beyaaa..Ebru Özkan çok klas duruyor gerçekten.Fakat dizi yine diğer diziler gibi adamlar her naneyi yesin kadın seyretsin sussun.
İllaki başka kadın olacak her dizide.Kafamıza işliyuorlar ufak ufak
valla kito ben takılmıyorum iki kadın bir adam olayına sonuçta onlar dizi beni eğlendiren program izliyorum geçiyorum.. ama gerçek hayatta benim adamım aldatacak beni meşrulaşacak valla aklını alırım onunn..bilemedimki şimdi bu dizilerden etkilenenler varmıdırkii..
haklısıngerçek hayat maalesef dizilerden bin beter
Olay hemen partilere mi çekilmiş, kimse özellikle böyle bir konuda alınganlık yapmasın, aksine alınganlık yerine kara kara düşünülmesi gereken birşey bu.
Bilgisizliğin partilerle alakası dahi yok üstelik, mevzu eğitim mevzusu, kültür, kendini yetiştirme geliştirme mevzusu.
Ve @Sephoraa katılıyorum sana, yeni nesil garip bir ses tonu ve kendilerince geliştirdikleri ergence diliyle gayet bilgisiz ve Dünya'dan bi'haber yetişiyorlar, bunun A parti B partili olmakla ilgisi yok.
Bu neden oluyor biliyor musunuz? Eğitim zaten 30 yıldır baş aşağı gidiyor, eh hadi en azından birey kendini geliştirir diye düşünüyorsun kahvede okeye dönen mahallenin kadını kızını çekiştiren tiplere dönüyorlar, kadınlar deseniz komşunun kapısının önünde elinde çekirdek Fatma Hanım'ın geliniyle, Hüsnüye Hanım'ın kızının dedikodunu yapıyorlar, çocukları kapı önünde elinde yavan ekmek sabahtan Akşama ağzında küfür, onun çocuğunu, bunun kızını iten yaramazlar haline geliyorlar.
Birde farklı modelleri de var, onu alsam, bu markayı mı giysem, Kocası Şadiyeye son model araba almış bende istiyorum diyor, çocukları sosyal ağlarda aaaaaa Berkcan sefgiliii yapmışşşş modunda.
Daha da farklıları ayy Şekerim ben Paris moda haftasında diye Söze başlayıp x markanın reklam Amaçlı bedava Kıyafet dağıtımlarında hangi bluze saldıracağını bilmez, çoluk çocuğu özellerde parayla okur geçer, şımarıklığın dozu artar.
Bunun partiyle ne alakası var şimdi? Insanlar kendini geliştirmiyor, görüyoruz işte hayatı varlığı maddiyat olan, altın günlerine katılanları, sorsan İstanbul'un Fethini bilmez, gram altın fiyatından haberdardır.
Seni önyargılı olmayacak kadar onceden taniyorum cadu.ön yargı daha çirkin karanfil! çok daha çirkin
İşte bu tablonun özeti bu. Neden gençler bu halde yada sadece gençlerde değil milletçek neden böyleyizin özeti.
Medyanın bu duruma katkısı, ekonomik koşullar vs vs de suçlu çoğaltılabilir ama en büyük suçlu eğitim sistemi ve bilinçsiz ebeveynler...
Onur duy o zaman!Seni önyargılı olmayacak kadar onceden taniyorum cadu.
ve üzülün, çok üzülün hatta kahrolup küplere binin. 11,970,570 ultramega zeki kişiler olarak 23.215.000 aptal tarafından yönetileceksiniz, 4 yıl daha.
bu zeka düzeyinde gittiğiniz sürece bir 4 yıl daha
bir dört yıl daha
bir dört yıl daha
Sizin ultramega zeka seviyelerinizin bahşetmediği iktidar şerefini 23,215,000 aptala bahşettiği için; Yaşasın demokrasi!
Onur duy o zaman!
Madem eskiden beri tanıyorsun, İkili polemikten hoşlanmadığımı,sırf son sözü söylemiş olmak için konuşmadığımı da biliyorsundur. Ve işte bu yüzden insanların konuların sabote etmemek için lafı uzatmayacağım. Madem iyi tanıdığını düşünüyorsun onur duy o zaman!
Hoş böyle sanaldan ne kadar iyi tanıyabilirsin ayrı mevzu, görende göbeğimiz bir kesildi sanır.
Ilahi cadu.Onur duy o zaman!
Madem eskiden beri tanıyorsun, İkili polemikten hoşlanmadığımı,sırf son sözü söylemiş olmak için konuşmadığımı da biliyorsundur. Ve işte bu yüzden insanların konuların sabote etmemek için lafı uzatmayacağım. Madem iyi tanıdığını düşünüyorsun onur duy o zaman!
Hoş böyle sanaldan ne kadar iyi tanıyabilirsin ayrı mevzu, görende göbeğimiz bir kesildi sanır.
Birincisi; haberin fotoğrafı, ( belki başlıkla ilintili diyeceksiniz ama soru içlerinde en masum olan soru o ve haberi bir gruba mal etmek için kullanılmış bir araç soru)
İkincisi; Haberde adı geçen köşe yazarının AKP seçmenine karşı devamlı surette takındığı üslup.
Üçüncüsü; AKP nin kurulduğu yılı es geçersek sonraki zaferlerinden itibaren AKP seçmenine yüklenen vasıf.
Bunun örneklerine kaç kere şahit olduk burada. Siz öz eleştiri de bulunup durumdan vazife çıkarmışsınız ama sizin durumunuzda olan AKP dışı seçmen sayısı o kadar az ki.
ve "uyuyan hücre" ibaresi le atıfta bulunulan İŞİD'in , KK da da sürekli bir üye tarafından haberleri manşete taşınan,bazı yayın guruplarının, AKP seçmeninin sempati duyduğu bir örgüt olarak gösterilme çabası.
Cok miksersin. Her konuya mikserlik yapiyorsun
Bakin bu sizin konu cok rutin bir sekilde giderken 4. Sayfada Allah ne verdiyse agziniza geleni ard arda saydirdiginiz yorumlardan biri.Sabote edip gerginligi yaratan sizsiniz yani.Konunun muhatabi ozdilken burdakileri isin icine katan da sizsiniz.Kimse ne a partisi ne b partisi agzina almamis,tartismamis ve siz bodoslama dalip ultra mega zekalilar diye oy verilerinden girmissiniz konuya ve muhalefete sallamissiniz.Sonra akp lilerden siz uzerinize alinmayin diye de belirtmissiniz.Konulari sabote etmeyi sevmem yazmissiniz.Saka gibi.
arkadaşlar çok naifsiniz. ben üniversite öğrencisi olup da Ömer Seyfettin için "kim o İran Kralı mı?" diye soran adam tanıyorum ya.
bakın İran'da Krallık olmadığını bilmemesine yorum bile yapmadım.
karşı komşunun oğluna İngilizce ödevinde yardım ediyordum, matematik de sordu yahu çocuk 7x8 cevabını bilmiyor. bilmiyor yani bildiğiniz 53 yazmış cevaba.
Aşk-ı Memnu'nun kitabı çıkmış denmesi bir şehir efsanesi değil.
hayır sanırsınız her tarafımız alim kaynıyor da millet bu garip gureba cevaplara şaşırıyor.
bence ahvalimizi şahane anlatan videolar bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?