En beğendiğim senatör Tayyip Erdoğan!

ama kito bu tarz yarışmalara katılan üniversiteliler hemde çoğunluğu.. bir tek evlenme programlarında azıcık yaşlılar varr...

ama kito bu tarz yarışmalara katılan üniversiteliler hemde çoğunluğu.. bir tek evlenme programlarında azıcık yaşlılar varr...

üniversite çocuğu 19-20 yaşlarındadır.
Okula başladığı tarih 13-14 sene öncesidir.Yaniii haklıyım
Parti değil konu ama bomboş bir gençlik yetişiyor.TV ve yeni teknoloji çok kötü bir nesile sebep oluyor.
Bu tarz üniversite bitiren yada okuyanlar okumuş cahiller maalesef.

hep buna sebep teknolojii.. şaka bir yana hak veriyorum sana ve tv lerdeki programlar cidden iğrenç.. ve benim tek izleyebildiğim (oğluşumdan dolayı) çizgi film kanalları.. haa bide arada paramparça ya bakıyorum dilara ya hastayımdaa..

Ebru Özkan çok klas duruyor gerçekten.Fakat dizi yine diğer diziler gibi adamlar her naneyi yesin kadın seyretsin sussun.
İllaki başka kadın olacak her dizide.Kafamıza işliyuorlar ufak ufak

Ebru Özkan çok klas duruyor gerçekten.Fakat dizi yine diğer diziler gibi adamlar her naneyi yesin kadın seyretsin sussun.
valla kito ben takılmıyorum iki kadın bir adam olayına sonuçta onlar dizi beni eğlendiren program izliyorum geçiyorum.. ama gerçek hayatta benim adamım aldatacak beni meşrulaşacak valla aklını alırım onunn.. bilemedimki şimdi bu dizilerden etkilenenler varmıdırkii..

bide ebru özkan o ne fit bir bedeni varyaa.. insanda bir gram et olmazmıı beyaaa..

gerçek hayat maalesef dizilerden bin beter

İşte bu tablonun özeti bu. Neden gençler bu halde yada sadece gençlerde değil milletçek neden böyleyizin özeti.

Medyanın bu duruma katkısı, ekonomik koşullar vs vs de suçlu çoğaltılabilir ama en büyük suçlu eğitim sistemi ve bilinçsiz ebeveynler...

Doğru, ben mahallede yetişen biriyim, çocukluğum muhafazakar bir ilçenin küçük bir mahallesinde geçti, kahve kültürünü iyi bilirim etrafımızda sosyal aktivite yapacağımız yerler yokken bir avuç insanın yaşadığı mahallede tam 3 adet kahvehane vardı, tabii ana cadde üzerinde olduğundan kimin karısı kızı evden kaç defa çıkmış, nereye gitmiş dedikoduları yapılırdı, kadınlarda ellerinde işleri birer paket Çekirdek aynı kişileri çekiştirir akşamları eşlerle günlük dedikodular üzerine kritikler yapılırdı.

Bu hiç değişmedi, günümüzde de aynı, çocuklar sokakta boylarına baksan bir karış ama ağızlarında analı bacılı küfürler, maddi imkanları iyi durumda olanlardan da çok tanıdıklarım var, aralarındaki sohbet tatil için gittikleri ülkeler, sömestr tatilinde çocuklarını yolladıkları yerler üzerinedir zira onlar için güç gösterisidir bu.
Kimi maddi imkansızlıklardan hayat derdine düştüğünden kimi de maddi yeterliliklerin çocuklar için en önemli unsur olduğunu düşündüğünden asıl vermeleri gereken eğitimi vermezler.
Sonuç ortada diplomalı ama bilgisiz bir toplum.

Bunların içinde aslında en Mühimi Eğitim'in yetersizliği, bugünün sorunu olmadığını defalarca dile getirdim Devamını getiremedik konuşamadık lakin eğitim sistemi sorgulanacaksa, ki sorgulanmalı, taa 30 yıl öncesinden itibaren ele alınmalı.
Bugüne kadar olanlar için yapabileceğimiz birşey yok fakat en azından gelecek nesilleri, Düşünen, sorgulayan, araştıran bireyler haline getirebiliriz.

Seni önyargılı olmayacak kadar onceden taniyorum cadu.
Onur duy o zaman!
Madem eskiden beri tanıyorsun, İkili polemikten hoşlanmadığımı,sırf son sözü söylemiş olmak için konuşmadığımı da biliyorsundur. Ve işte bu yüzden insanların konuların sabote etmemek için lafı uzatmayacağım. Madem iyi tanıdığını düşünüyorsun onur duy o zaman!

Hoş böyle sanaldan ne kadar iyi tanıyabilirsin ayrı mevzu, görende göbeğimiz bir kesildi sanır.

Bakin bu sizin konu cok rutin bir sekilde giderken 4. Sayfada Allah ne verdiyse agziniza geleni ard arda saydirdiginiz yorumlardan biri.Sabote edip gerginligi yaratan sizsiniz yani.Konunun muhatabi ozdilken burdakileri isin icine katan da sizsiniz.Kimse ne a partisi ne b partisi agzina almamis,tartismamis ve siz bodoslama dalip ultra mega zekalilar diye oy verilerinden girmissiniz konuya ve muhalefete sallamissiniz.Sonra akp lilerden siz uzerinize alinmayin diye de belirtmissiniz.Konulari sabote etmeyi sevmem yazmissiniz.Saka gibi.

Ilahi cadu.

Cok miksersin. Her konuya mikserlik yapiyorsun

Yorum yapacağım zaten üyelere değil konuya göre yorum yaparım Chezly. Alıntıladığım İlk mesajımda da neden böyle bir yorum yaptığımı izah etmişim. Demek ki AKP seçmeni özellikle bazı kişilerce baya bir linç edilmiş bu konularda, bu kadar alıngan olduğumuza göre.
Sonrasında bana laf atılmış. Yorum falan değil direk laf atılıyor. Sonraki mesajlarım bunun üzerine yazılmış yorumlar. Bunları okumana rağmen benim yazdıklarımı komik bulman bence daha komik.

Ayrıca sayfaları daha dikkatli okursanız tek alınan ben olmadığımı da görmüş olursunuz.
İnsanlarda nasıl bir psikoloji yarattığınızı anlayın ve düşün yakamızdan artık!

Son düzenleme:
arkadaşlar çok naifsiniz. ben üniversite öğrencisi olup da Ömer Seyfettin için "kim o İran Kralı mı?" diye soran adam tanıyorum ya.
bakın İran'da Krallık olmadığını bilmemesine yorum bile yapmadım.
karşı komşunun oğluna İngilizce ödevinde yardım ediyordum, matematik de sordu yahu çocuk 7x8 cevabını bilmiyor. bilmiyor yani bildiğiniz 53 yazmış cevaba.
Aşk-ı Memnu'nun kitabı çıkmış denmesi bir şehir efsanesi değil.
hayır sanırsınız her tarafımız alim kaynıyor da millet bu garip gureba cevaplara şaşırıyor.
bence ahvalimizi şahane anlatan videolar bunlar.

Ya birileri çok çok biliyor diğerleri onlara cahil geliyor ya da millet çok cahil bunları normal görüyor.

Yani toplumumuz, duyarlı, okuyan, araştıran, gelişime açık, haber dinleyen, gazete okuyan bir toplum değil, o yüzden de çok basit bir gündem sorusunu bile bilmemeleri çok normal, kitap okuma ve satış oranı, gazate tirajları, haberlerin reytingi de ortada o salak dizilerin reytingleri ortada.

Gençlerin neyle ne kadar ilgilendiği de ortada.

Böyle bişey yok diyen pembe gözlük takıyordur.

Ama inkar da bir yere kadar, böyle inkar ederek çarpık gideni düzeltemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…