- 20 Ocak 2008
- 15.170
- 31.921
- 1.123
- Konu Sahibi themis1990
-
Tabiki biz muhtesemiz demiyorum ama bu kadar da degiliz gercekten.. Bunu anlatmaya calisiyorum aslinda..
29 Ekim 1923Herkes söylesin bakim; Cumhuriyet hangi tarihte ilan edildi
Bunları ilkokulda öğrenmistik. Acaba bunlar ilköğretimi bitirmedi mi.
çok komik gerçekten.Az evvelde bir video izledim, Ünv öğrencilerine İsmet İnönü CHP'den istifa etmiş AKP'ye geçer mi, geçse ne olur gibisinden sorular sormuş.
Tek bir kişi bile ne saçmalıyorsun be adam demeden yorum yaptı.
Üniversite öğrencisi hepsi altını çiziyorum özellikle.
Ülke ne halde ağlayanı yok.
Acun Ilıcalı ve benzerleri iyi çalışmış kof gençlik yetiştirmede..
Muhtemelen bunlar akp ye oy veren % 49,48 lik kesimdendir. Haber de bunu ifade etmek için yeterince aydınlatıcı bir fotoğrafla desteklenmiş zaten. Keşke %25,31 lik kesimden birilerini bulup onlara ultramega zeka düzeyinde sorular sorup cevaplar almış olsalardı.
( Sizce 1982 anayasasına göre yetki genişliği hangisine tanınmıştır?,
ya da;
Ülkemizde çok partili döneme geçiş aşaması hangi parti ile olmuştur? " gibi)
Bizde cahiller olarak aydınlanmış olurduk. Hay aksi, yine cahil kaldık gördün mü? : ((((((((((((
Birincisi; haberin fotoğrafı, ( belki başlıkla ilintili diyeceksiniz ama soru içlerinde en masum olan soru o ve haberi bir gruba mal etmek için kullanılmış bir araç soru)Neden hemen AKPye çekiyorsunuz ki? Burada bunu ima eden yoktu ama siz hemen %50ye çektiniz.
AKPye oy veren adam budur demenin kime ne faydası var? Özdil %50 AKPye oy verdiyse sebep bu dememiş.
Bence yeni nesil gençlerin %80'i ki bu çıkadabilir şuradaki soruların yarısına cevap veremez. Bu AKP'ye oy versin vermesin böyle.
Zamanında CHP'nin gençlik kollarındaydım ve orada da böyle tipler vardı. Yani dünyadan bi haber yeşillik olsun diye bi partiye gidelim, sosyalleşelim. Hani AKPye özgü değil bu içler acısı tablo.
Üniversitede siyaset bilgisi olan öğrenci ne kadar az tahmin edemezsin. Mühendislik öğrencileri bunlar, kafasız da değiller ama siyaset, Türkiye, dünya umru değil. Onlar için kendi hayatları, kazançları daha değerli. Bunlardan ileride vatan sevdalısı olmasını nasıl beklersin?
Siz gidin yeğenleriniz falan vardır, yaşı 20'nin altı hatta daha da büyük olabilir şu sorulardan birkaçını sorun o zaman bu haber gerçek mi değil mi göreceksiniz. AKP bu seçim ne kadar oy aldı, CHPnin genel başkanı kim gibi daha basit sorular sorun.
Hele ki yaşı biraz fazla kadınlar Seda Sayan izlemekten devreleri yanıyor.
Bence olayı AKP'ye çekip bu acı tabloyu görmezden gelemeyiz. Eğitim sistemimiz ezberci ve berbat, ebeveynler tün gün dizi izlerse, İşte benim stilim izlerse, Survivor izlerse çocuktan ne beklersin ki??
Bu tabloyu AKPye mal etmek ve banane demek bence daha acıdır. Ben gelecek nesilden umutlu değilim şahsen...
Cok miksersin. Her konuya mikserlik yapiyorsunMuhtemelen bunlar akp ye oy veren % 49,48 lik kesimdendir. Haber de bunu ifade etmek için yeterince aydınlatıcı bir fotoğrafla desteklenmiş zaten. Keşke %25,31 lik kesimden birilerini bulup onlara ultramega zeka düzeyinde sorular sorup cevaplar almış olsalardı.
( Sizce 1982 anayasasına göre yetki genişliği hangisine tanınmıştır?,
ya da;
Ülkemizde çok partili döneme geçiş aşaması hangi parti ile olmuştur? " gibi)
Bizde cahiller olarak aydınlanmış olurduk. Hay aksi, yine cahil kaldık gördün mü? : ((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?