- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
bu uyuyan hücreleri uyandırmanın yolu ney acep
Ben sizler kadar yalanci insanlar gormedim, taşı at ne de olsa millet izliyor inaniyor. .
Hayir gozumle gormesem bi nebze inanacagim bu röportajlara tabi bi nebze!.
Resmen millete, soyleyecekleri laflari ezberletip cekim yapiyorlardi
Kimse salak degil Yilmaz..
Bence 'ayakta uyuyan hucreler' sizlersiniz.
Buyrun milleti aptal yerine koymaya calisin ama aslinda aptal olan sizler oluyorsunuz.. 'Atargezer hücre Yilmaz'
Ciddi misin bilgice , tam da bu bahsi geçen röportaja mı şahitlik etmiştin ?
Hayır , neden şaşırıyorsam aslında , ucu medyaya dokunan şeylerin ''şov'' kısmına .
Hayir buna degil ama sokak roportajlarindan birine. Ya resmen dialog soyle: "İste biz birden karsina cikicaz sen sasiracaksin sonra sunlari soyleyeceksin cevap verirken" falan filan bi de ikisi de kahkaha atiyor..daha fazla dinlemedim midem bulandi..
Para falan veriyorlar mi bilmiyorum. Belki veriyorlardir.
Hepsi yalan dolan. Yok oyle dunya.
İssiz bir adaya at birisini o bile bu roportajlarda gecen sorulara su salak cevaplari vermez... Devir teknoloji devri.
Her evde artik her sey konusuluyor.
Milleti aptal gostermeye calisiyorlar.
Ha tabi kendisini aptal gosterenlere prim verenlere de helal olsun(!) ne diyeyim yani!!
Medyada dönen oyunları az çok bilirim .Sokak röportajı tezgahını da . Para vermek değil , ekrana çıkmak bile yetiyor bazen .
Ama her röportajın bu şekilde olduğunu düşünmüyorum , bugüne değin 3 kez mikrofon uzatıldı bana , 3ünde de bir yönlendirme yaşamadım .
Hoş yayımlandı mı ondan da haberim yok
Özdil yeminler etmiş baksana , doğrudur her haldeHoş cevaplara bakınca keşke doğru olmasa da .
Hayir buna degil ama sokak roportajlarindan birine. Ya resmen dialog soyle: "İste biz birden karsina cikicaz sen sasiracaksin sonra sunlari soyleyeceksin cevap verirken" falan filan bi de ikisi de kahkaha atiyor..daha fazla dinlemedim midem bulandi..
Para falan veriyorlar mi bilmiyorum. Belki veriyorlardir.
Hepsi yalan dolan. Yok oyle dunya.
İssiz bir adaya at birisini o bile bu roportajlarda gecen sorulara su salak cevaplari vermez... Devir teknoloji devri.
Her evde artik her sey konusuluyor.
Milleti aptal gostermeye calisiyorlar.
Ha tabi kendisini aptal gosterenlere prim verenlere de helal olsun(!) ne diyeyim yani!!
Her iki durumda da genelleme yapmak yanlis bence.Bahsettigin bu danisikli dovus roportaj olayina inaniyorum ama 17-18-19 yaslarinda daha taptazecik beyinlerle su sorularin yarisindan fazlasina cevap veremeyecek olanlarda cogunlukta.Siradan bir lisede bir ogrencinin su sorularin coguna boyle abuk sabuk,yanlis cevaplar vereceklerine adim gibi eminim malesef.Bu nesilin teknolojiyi ne icin kullandiklari asikar.Azinlik acip yeni bir sey ogreneyim merakinda.Kitap okuyan kesim %5 i gecmez.Sehir kutuphanenin yolunu 10 kisiden kaci biliyor ? Ne aci ki not tehdidiyle kitap okutturuyoruz biz.Sorsan Kastamonu hangi bolgemizde diye cevap veremiyor.Hani deneyimle sabitledigim ve icim parcalandigi icin soyluyorum bunlari da. Hatta bazen bizde sorun var,biz yetersiziz demek, biz veremiyoruz diye de mesleki acidan ozelestiri yapiyorum.Ulkemizin geneli kultur duzeyi malesef ki yerlerde surunuyor.O acidan yazidaki gibi olmasa da o ayara yakin onlarca ornek yazabilirim kendimin de denk geldigi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?