• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri En beğendiğim gelinlik modelleri

grafiker17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
151
2
118
40
Çanakkale
Arkadaşlar uzun zamandır en çok beğendim gelinlik modellerini sizlerle paylaşmak istedim. Haziran'ın 6sında olacak düğünüm için muhtemelen bunların içinden bir tane gelinliği diktireceğim. Sizlerede örnek olması açısından ve ayrıca banada yardımcı olmanız açısından sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...

45716880.jpg

98656081.jpg

83481322.jpg

Bence 2. ve 3. çok güzel.Birincide sanki eteğinin altındaki dantel kısmıyla üst tarafındaki fırfırlar pek uymamış gibi....Özellikle ikincinin askı kısmı ve arkası çok şık.Umarım beğendiğin gelinliği bulursun.

Arkadaşlar uzun zamandır en çok beğendim gelinlik modellerini sizlerle paylaşmak istedim. Haziran'ın 6sında olacak düğünüm için muhtemelen bunların içinden bir tane gelinliği diktireceğim. Sizlerede örnek olması açısından ve ayrıca banada yardımcı olmanız açısından sizlerle paylaşmak istedim. Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...

]

merhaba cnm ben bu modele başlattım gören bütün gelinlikçiler bayıdı harika bişey sanada tavsiye ederim cnm:1hug:

Arkadaşlar bu gelinlik için kimse yorum yapmamış içlerinden en çok beğendiğim gelin bu... Kötü mü kızlar yaww fisfisfis

48055915.jpg

canım bence bu model harika ama rengini bu şekilde mi yoksa beyaz mı düşünüyorsun. hani derle ya gelinlik beyaz olmalı diye ben de aynı şeyi düşünüyorum. bir de vücut tipin de uygunsa bu modeller için bence zevkin çok güzel...

canım bence bu model harika ama rengini bu şekilde mi yoksa beyaz mı düşünüyorsun. hani derle ya gelinlik beyaz olmalı diye ben de aynı şeyi düşünüyorum. bir de vücut tipin de uygunsa bu modeller için bence zevkin çok güzel...

Arkadaşım gelinliğimi bembeyaz istiyorum bende bu modelin beyazı nasıl durur orasıda hali ile düşündürmüyor değil beni. Ama bu model gerçekten benim hoşuma gidiyor şuana kadar çok bir model baktım ama hep dönüp dolaşıp bu modele takıldım. Arkadaşlarımızın çoğu bu modeli es geçince benimde çelişkilerim oldu acaba kimse tarafından beğenilmedi mi diye.. :sm_confused:
Vücut ölçüleri olarakta çok şükür bir problemim yok... 1.70 boyunda 63-65 kilo orası oynuyorum...

Back