- 24 Eylül 2018
- 98.617
- 295.217
- 698
Sanada günaydınlar şekercim
İyiyim canımcım sağol sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada günaydınlar şekercim
İyiyim canımcım sağol sen nasılsın
İyi gelecek banada alacaklarım da var almam lazım,çok bunaldım evde bide.İyi gelir ablam dolaşmak, bende çıkmayı düşünüyorum bugün azıcık hava alayım
Ayni his bende de var , en iyisi biraz turlamakİyi gelecek banada alacaklarım da var almam lazım,çok bunaldım evde bide.
Aynen abla nasılsın.Günaydınlar senin nickine benzer bir üyede var H E diye ..
Kesinlikle bunaldım evde bende,kırmızı bişiler bakayım diyorum dün minnoşuma özendim de çorap neyin filan almış kendineAyni his bende de var , en iyisi biraz turlamak
İyiyim canısı sağol,çok yakın birbirine bide.Aynen abla nasılsın.
Etiketini seveyimCanımsss
Tek umidimiz kırmızılar kaldı,, 2021 bari biraz insaflı davransa bizeKesinlikle bunaldım evde bende,kırmızı bişiler bakayım diyorum dün minnoşuma özendim de çorap neyin filan almış kendine
İyiyim canısı sağol,çok yakın birbirine bide.
İyiyim çok şükür, sen nasılsın?Etiketini seveyim
Nasılsın iyimisin
İyim jenalım bugunumuze şükürler olsunİyiyim çok şükür, sen nasılsın?
Amin canim ❤İyim jenalım bugunumuze şükürler olsun
Rabbim afiyet versin herkese..
Her sene aynı tantana zaten illa kırmızlar olacakTek umidimiz kırmızılar kaldı,, 2021 bari biraz insaflı davransa bize
Yarın birde daha kalabalık olur her yer, bugünden halletmek mantıklı ablacımİyi gelecek banada alacaklarım da var almam lazım,çok bunaldım evde bide.
Güzellikler getirsinHer sene aynı tantana zaten illa kırmızlar olacak
Kwsinlikle yarın kalabalık olur diye bügünden hallediyim diyorum.Yarın birde daha kalabalık olur her yer, bugünden halletmek mantıklı ablacım
Umarım 2021 iyi geçse bariGüzellikler getirsin
Çok insallahKwsinlikle yarın kalabalık olur diye bügünden hallediyim diyorum.
Dünde rakımızı aldım içecem valla gidebildiğim kadar hatta
Umarım 2021 iyi geçse bari
Tüm dünyaya huzur getirsin artık..Çok insallah