İnşaallahInş yarın gelir de yaramazlık yapar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallahInş yarın gelir de yaramazlık yapar
Sabaha gelir mi acep?alsem olsa söylerdiO biliyor yazdığımı
Evet abla kaçırdılar beniÇocuk gelin mi olmuş
Inş gelir hemencik, kısadır süresiSabaha gelir mi acep?
Aşkolsun abla ya hani 18 gösteriyodum ruhum 55 yaşında hiç 18 değilRuhu 18 yaşı değil
Neşelerinden biri resmen topiğin, bugün bir boşluk oldu alsem gidinceInş yarın gelir de yaramazlık yapar
Cidden kaç yaşındasınAşkolsun abla ya hani 18 gösteriyodum ruhum 55 yaşında hiç 18 değil
KatılıyorumNeşelerinden biri resmen topiğin, bugün bir boşluk oldu alsem gidince
Gözler arıyor , insan boşluğu hissediliyor ya allah kimsenin yokluğunu yasatmasinNeşelerinden biri resmen topiğin, bugün bir boşluk oldu alsem gidince
Söylemeyecek, o potansiyeli görmüyorumCidden kaç yaşındasın
Amin canımcımGözler arıyor , insan boşluğu hissediliyor ya allah kimsenin yokluğunu yasatmasin
29 ablaCidden kaç yaşındasın
Belli zaten küçüksün Ben 26-27 gibi düşünmüştüm29 abla
Sen yine iyi düşünmüşsün daha küçük sanıyorlar abla velini çağır diyen varBelli zaten küçüksün Ben 26-27 gibi düşünmüştüm
Nerden belli ya bi ben mi anlamadımBelli zaten küçüksün Ben 26-27 gibi düşünmüştüm
Nevo beni gördü ordan biliyorNerden belli ya bi ben mi anlamadım
Geçen gece resim ekledi ya:)Nerden belli ya bi ben mi anlamadım
O nasıl lakırdı canım, öldürdün kızıalsem ayşecan bak seni konuşuyoruz, kulakların çınlasın yattığın yerde
Ben hiç tahmin edemedim29 abla