- 28 Haziran 2011
- 61.585
- 154.675
- 898
Nevosum noldu kim kime yazmış anlamadımGoogleye Sütlü Tatlılar Pastane yazsınlar.Aşure bile sütlü tatlı sayılıyor![]()
![Disappointed face :disappointed: 😞](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61e.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevosum noldu kim kime yazmış anlamadımGoogleye Sütlü Tatlılar Pastane yazsınlar.Aşure bile sütlü tatlı sayılıyor![]()
Kendini ifşalama fotoğrafıBen bugün geç kaldımsayfaları okumadım, ne fotoğrafı minnoş
![]()
Nasıl yaniKendini ifşalama fotoğrafı![]()
Yav herkes kendi fotosunu koydu ya profile, onu diyorumNasıl yani![]()
Aynen öyleEvva’nın profiterol konusunda dengesiz 2 kişi saçma saçma yorum yapmış, Evva ile Elif de cevap vermiş. Pisi pisine gittiler![]()
Dönmüş nihayet
Hadi yaaaEvva’nın profiterol konusunda dengesiz 2 kişi saçma saçma yorum yapmış, Evva ile Elif de cevap vermiş. Pisi pisine gittiler![]()
Ben niye lö fransız kaldımYav herkes kendi fotosunu koydu ya profile, onu diyorum![]()
Aynen öyle![]()
Aynen öyle kızlar, hakaret filan da yok.Hadi yaaatüh boşu boşuna
![]()
Polemik oluyor diye karar verdiler demek, 2 güne gelirler canimAynen öyle kızlar, hakaret filan da yok.
Polemik var canımAynen öyle kızlar, hakaret filan da yok.
İnşallah canımPolemik oluyor diye karar verdiler demek, 2 güne gelirler canim
Ama abla kız kendini de savunmasın mı?Polemik var canım![]()
Fazla cezaları yok çünkü, gelirlerİnşallah canım![]()
Onlara göre de onlar kendini savunuyor,karşı taraf yaniAma abla kız kendini de savunmasın mı?neyse ben de gitmeyeyim şimdi
![]()