Abal kendisini etiketledim sayfamda şimdi gücenmiş ama dedimki yarışmaya katıl bize tatlı nasıl olur öğret tenezzül edip gelmedi şimdi gönül koymuş banaEvva yazma canım yada istediğinin dışında cevap verelim.
Sizin benimle derdiniz ne onu hic anlamadim.Evva yazma canım yada istediğinin dışında cevap verelim.
Tahrik ediyor.Yazma canım:)Abal kendisini etiketledim sayfamda şimdi gücenmiş ama dedimki yarışmaya katıl bize tatlı nasıl olur öğret tenezzül edip gelmedi şimdi gönül koymuş bana
Ama tahrik ediyorsunuz.Sizin benimle derdiniz ne onu hic anlamadim.
4 konudan bana mesaj yazmissiniz bir de insanlara yazma diyorsunuz
Farkındayım canım, ama onların derdi bulaşacak insan aramak zaten. Bu apaçık ortadaKiz burda olanlari okuyup gidip orda satasmaya yer ariyolar
Hayir, sutlu tatli profiterol mu yazmistim. Sonra burdan insan toplamak icin 5 sayfa arkamdan konusmus, ben de etiketleseydin keske dedimAma tahrik ediyorsunuz.
Sizin derdiniz ne acaba
İnsan toplamak mıHayir, sutlu tatli profiterol mu yazmistim. Sonra burdan insan toplamak icin 5 sayfa arkamdan konusmus, ben de etiketleseydin keske dedim
Ama tahrik ediyorsunuz.
Sizin derdiniz ne acaba
Siz degil evvadan bahsettim zatenİnsan toplamak mı
Bakın ben size yarışmaya katılın biz bilmiyoruz,bize öğretin dedim.
Ama siz arkadaşları eleştiriyorsunuz .
Emeğe saygı istedik sadece
Ben bölüm editörüyüm tarifleri ben veriyorum.İlk muhattabınız benim.Siz degil evvadan bahsettim zaten
Bunu da niye israrla soyleginizi anlamadim. Madem bilmiyorsunuz niye tarif veriyorsunuz ve benimle alakasi neBen bölüm editörüyüm tarifleri ben veriyorum.İlk muhattabınız benim.
Bakın diyorum biz bilmiyoruz gelin bize öğretin.
Siz olmamış yazmışsınızBunu da niye israrla soyleginizi anlamadim. Madem bilmiyorsunuz niye tarif veriyorsunuz ve benimle alakasi ne
Noldu ki evvoş neyi şikayet ettiUgrasmaya degmez bence
Yok bişey canımNoldu ki evvoş neyi şikayet etti
Canın suşi mi çekiyor@-cantanem- dünya mutfagi yapiyoruz gelhele buraya
Evet aksam aldim balik attim dolaba gideyim yosun falan bulayim denizdenCanın suşi mi çekiyor
Bari resim çek kenarda dursunEvet aksam altim balik attim dolaba gideyim yosun falan bulayim denizden
Pirinç osmancık olmalıEvet aksam aldim balik attim dolaba gideyim yosun falan bulayim denizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?