- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya baksana nasıl saçmalamış susamam buna malesefNe uğraşıyorsun bacım, sen 1.liğinin keyfine bak![]()
Valla neolcaksa olsun yaniKibleyelim karalama yapanları![]()
Ben kibledim, karalama başlığı altındaYa baksana nasıl saçmalamış susamam buna malesef
Ya deliricem ne bu saçmalık şimdiBen kibledim, karalama başlığı altında![]()
Şikayet ettim ikisinideUgrasmaya degmez bence
Adımı suşi bıraktın ya pes dadlumGunaydin 2gram
Gunaydin canim kaptanim
Gunaydin suşi
Gunaydin canim![]()
Yaaaa Allah askina vermiceksen oy yada hickimseye vermek istemiyosan tartisma ne yaratiyosanŞikayet ettim ikisinide
Ama en guzel suşisinAdımı suşi bıraktın ya pes dadlum![]()
Yani düzgünce dedim istediğine oy ver diye yok illa saçmalıycakYaaaa Allah askina vermiceksen oy yada hickimseye vermek istemiyosan tartisma ne yaratiyosan
Sütle pişirilirse olur tabi sütlü tatlı. Aşure su ile yapılır onu da sütten mi sayalım yani![]()
Vermedim zatenOzaman esas olani yapcaz süt asureye girermi gözünüzü seveyim yaaa yapmayin![]()
Gelmiş gelmiş
Aynen boşa banlanacaklarEvva resmen istediklerini verdiniz ellerine, bırak afkurup dursunlar. Niye muhattap alıyorsun. Çok kızdım sana şimdi
![]()
Kiz burda olanlari okuyup gidip orda satasmaya yer ariyolarEvva resmen istediklerini verdiniz ellerine, bırak afkurup dursunlar. Niye muhattap alıyorsun. Çok kızdım sana şimdi
![]()