Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Evva resmen istediklerini verdiniz ellerine, bırak afkurup dursunlar. Niye muhattap alıyorsun. Çok kızdım sana şimdi
Ya ne yapayım tutamadım kendimi görmedinmi ne yazmış yarışmayı oylamaya sunuyorlar isteyen istediğine oy versin diye bende biliyorum sütlü nuriye 1.liği daha çok hakkediyor daha çok emek var ama beni sinirlendiren anlamadan ithamda bulunması git diyorum yanlış anladın git oku anla gel öyle yaz hala ısrar ediyor

1 di iki olup gelmisler :)
Neye oy vermis acaba bu kisiler, el emegini bu kadar onemsiyolarsa en zor olan tarife vermedilerse ayip etmisler
Hiç cevap vermemek lazımİstedikleri buKlavye kahramanlığı
Yapsınlar tatlılarını eklesinler görelim

Başımıza bir sürü şey geldi hala uslanmıyoruz.Kötü niyet ne zaman bitecek
Kadin kadini cekemez canim çünkü elinde becerisi olmadigi icin senin yaptigin guzel herne varsa kiskanir bukadar basit

Kadin kadini cekemez canim çünkü elinde becerisi olmadigi icin senin yaptigin guzel herne varsa kiskanir bukadar basit
İyi niyeti öğrenmediğimiz sürece başımızdan felaketler gitmeyecek

Hiç cevap vermemek lazımİstedikleri buKlavye kahramanlığı
Yapsınlar tatlılarını eklesinler görelim
Minikle dalga gectigimi dusundugu icin yazdim, yoksa gormezden gelirdim

İyi niyeti öğrenmediğimiz sürece başımızdan felaketler gitmeyecek
Üzgünüm canım herkes kendi tarifini korumak zorunda kimse kusura bakmasin biz burda kac kisiyiz kackisi tarif yaptiysa hepimiz emek verdik yada vermedik onlarin haddine degil oy verme git kardesim kasinmanin anlami yok

Ben baska yerde cok karsilasiyorum boylesiyle, cvp verincede elestiriyi kabul edemioyo oluyosun. Her turlu kilifi buluyolar. Maksat eglence olsun die katiliyoruz, istedigimiz gb yapariz alinan tarifi. Birinci olup olmamak onemli mi bu kadar.

Ben baska yerde cok karsilasiyorum boylesiyle, cvp verincede elestiriyi kabul edemioyo oluyosun. Her turlu kilifi buluyolar. Maksat eglence olsun die katiliyoruz, istedigimiz gb yapariz alinan tarifi. Birinci olup olmamak onemli mi bu kadar.
Gelip kendileride yapsinlarda görelim

Üzgünüm canım herkes kendi tarifini korumak zorunda kimse kusura bakmasin biz burda kac kisiyiz kackisi tarif yaptiysa hepimiz emek verdik yada vermedik onlarin haddine degil oy verme git kardesim kasinmanin anlami yok
Size demiyorum canım

5 sayfa hakkimda konusmussun birine etiketleseydin keske

Abla derken sjsjsjsj
Sizi bu ay yarışmaya bekliyorum. Ama el açması bir şeyler yapalım.Bilgilerinizden faydalanmayı çok isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…