Ya ne yapayım tutamadım kendimi görmedinmi ne yazmış yarışmayı oylamaya sunuyorlar isteyen istediğine oy versin diye bende biliyorum sütlü nuriye 1.liği daha çok hakkediyor daha çok emek var ama beni sinirlendiren anlamadan ithamda bulunması git diyorum yanlış anladın git oku anla gel öyle yaz hala ısrar ediyorEvva resmen istediklerini verdiniz ellerine, bırak afkurup dursunlar. Niye muhattap alıyorsun. Çok kızdım sana şimdi
Hiç cevap vermemek lazım1 di iki olup gelmisler :)
Neye oy vermis acaba bu kisiler, el emegini bu kadar onemsiyolarsa en zor olan tarife vermedilerse ayip etmisler
Kadin kadini cekemez canim çünkü elinde becerisi olmadigi icin senin yaptigin guzel herne varsa kiskanir bukadar basitBaşımıza bir sürü şey geldi hala uslanmıyoruz.Kötü niyet ne zaman bitecek
İyi niyeti öğrenmediğimiz sürece başımızdan felaketler gitmeyecekKadin kadini cekemez canim çünkü elinde becerisi olmadigi icin senin yaptigin guzel herne varsa kiskanir bukadar basit
Minikle dalga gectigimi dusundugu icin yazdim, yoksa gormezden gelirdimHiç cevap vermemek lazımİstedikleri bu Klavye kahramanlığı
Yapsınlar tatlılarını eklesinler görelim
Sende mi yazdınMinikle dalga gectigimi dusundugu icin yazdim, yoksa gormezden gelirdim
Ona yazılanları görmedinmi abla.Sende mi yazdın
Benimde o zoruma gitti işte.Minikle dalga gectigimi dusundugu icin yazdim, yoksa gormezden gelirdim
Üzgünüm canım herkes kendi tarifini korumak zorunda kimse kusura bakmasin biz burda kac kisiyiz kackisi tarif yaptiysa hepimiz emek verdik yada vermedik onlarin haddine degil oy verme git kardesim kasinmanin anlami yokİyi niyeti öğrenmediğimiz sürece başımızdan felaketler gitmeyecek
Ben baska yerde cok karsilasiyorum boylesiyle, cvp verincede elestiriyi kabul edemioyo oluyosun. Her turlu kilifi buluyolar. Maksat eglence olsun die katiliyoruz, istedigimiz gb yapariz alinan tarifi. Birinci olup olmamak onemli mi bu kadar.Kadin kadini cekemez canim çünkü elinde becerisi olmadigi icin senin yaptigin guzel herne varsa kiskanir bukadar basit
Bende de varlarSende mi yazdın
Gelip kendileride yapsinlarda görelimBen baska yerde cok karsilasiyorum boylesiyle, cvp verincede elestiriyi kabul edemioyo oluyosun. Her turlu kilifi buluyolar. Maksat eglence olsun die katiliyoruz, istedigimiz gb yapariz alinan tarifi. Birinci olup olmamak onemli mi bu kadar.
Size demiyorum canımÜzgünüm canım herkes kendi tarifini korumak zorunda kimse kusura bakmasin biz burda kac kisiyiz kackisi tarif yaptiysa hepimiz emek verdik yada vermedik onlarin haddine degil oy verme git kardesim kasinmanin anlami yok
El açması yapalım katılsınlarGelip kendileride yapsinlarda görelim
Biliyorum canim ben seni anladım ama butun arkadaslarimada yazinca sinir oldum 2Size demiyorum canım
Makarnaaaa yapsakmiEl açması yapalım katılsınlar
Abla derken sjsjsjsjAbla musallat olmuş bize sabırada yazmış
Sizi bu ay yarışmaya bekliyorum. Ama el açması bir şeyler yapalım.Bilgilerinizden faydalanmayı çok isterim.5 sayfa hakkimda konusmussun birine etiketleseydin keske
Abla derken sjsjsjsj
Git işine.5 sayfa hakkimda konusmussun birine etiketleseydin keske
Abla derken sjsjsjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?