- 14 Haziran 2019
- 13.359
- 47.158
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımmGünaydın
Hangi gunaydin öglen olduGünaydın
Evet burdaki katilim daha cok canimBu yarısmada oylamaya cok kişi katıldı dimi baksanıza sımdıden 740 küsür oy kullanılmıs daha 5-6 gun var neredeyse mezede sanki toplamı 600 kişi gibi bısey hatırlıyorum tatlıyamı ragbet var acaba![]()
Sanki biraz tünaydınGünaydın
Sana tünaydın o zamanHangi gunaydin öglen oldu![]()
Valla her yarısmada daha çok farkına varılacak o zaman oylama bu ıyı bısey heraldeEvet burdaki katilim daha cok canim
Tünaydın sanadaSanki biraz tünaydın![]()
Eski yarışmalara baktım katılım bini geçmişnBu yarısmada oylamaya cok kişi katıldı dimi baksanıza sımdıden 740 küsür oy kullanılmıs daha 5-6 gun var neredeyse mezede sanki toplamı 600 kişi gibi bısey hatırlıyorum tatlıyamı ragbet var acaba![]()
Tamam tamam tünaydınSana tünaydın o zaman![]()
Hadi yaa ben sadece mezeye baktım kuzu diğerlerini bılmıyorum mezeden itibaren varım yaEski yarışmalara baktım katılım bini geçmişn![]()
Sen mezede neyapmistinHadi yaa ben sadece mezeye baktım kuzu diğerlerini bılmıyorum mezeden itibaren varım ya![]()
Bence tatlı olmasınında etkisi var bayılırız tatlı şeylereHadi yaa ben sadece mezeye baktım kuzu diğerlerini bılmıyorum mezeden itibaren varım ya![]()
Aramızda dağlar dağ gibi üyeler varTamam tamam günaydın![]()
Bu sefer yemek türü olacak benceBence tatlı olmasınında etkisi var bayılırız tatlı şeylere![]()
Bilmiyorumki ablanın sağı solu belli olmaz el mecbur yapıcaz artıkBu sefer yemek türü olacak bence![]()
Kimmiş onlarAramızda dağlar dağ gibi üyeler var![]()
Ben busefer peynir yogurt yapcam bide ekmekBu sefer yemek türü olacak bence![]()
Hangi kategoriye giriyor bunlar serbestmiBen busefer peynir yogurt yapcam bide ekmek![]()