- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.120
- 1.423
- 60
Ben buhafta saglikli kahvalti yapcam bikerem pişi mişi yok
Selam canım, hepinize günaydın kızlar.
Gecmis olsun canim yaaa üzüldümSelam canım, hepinize günaydın kızlar.
Şu fotoğraf konusuna bir açıklık getireyim. Ben profil fotoğrafımı kısa süreliğine değiştirmekten bahsetmiştim. O esnada dışarı çıktığım için uzun uzun da yazamadım, hatta eşim bırak şu telefonu filan diye azarladı da. Neyse HM’ye üzüldüm. Boş yere gitti kızcağız.
gelelim benim daha önce silmiş olmama. Babamın bacağındaki yanık ciddi bi yanıktı ve bayağı kötü gözüküyordu. İnsanlar rahatsız olmasın diye kaldırmıştım. Dün de yazdım, beklediğim cevaplar gelince sadece fotoğrafı silmiştim. Şimdi size de göstereyim fotoğrafı. Aşağıya ekliyorum ama fotoyu büyütmeyeceğim bakmak isteyen bakar sadece.
konu içeriği silmenin ban sebebi olduğunu biliyorum tabii ki. Hatta birkaç kez Bazı konularda üyeleri uyardığım bile olmuştır.
Bence daha fazla uzatmayalım, tadımız boş yere kaçmasın. Sevgiler
Çok kötü olmuş ya iyileşti ddeğilmiSelam canım, hepinize günaydın kızlar.
Şu fotoğraf konusuna bir açıklık getireyim. Ben profil fotoğrafımı kısa süreliğine değiştirmekten bahsetmiştim. O esnada dışarı çıktığım için uzun uzun da yazamadım, hatta eşim bırak şu telefonu filan diye azarladı da. Neyse HM’ye üzüldüm. Boş yere gitti kızcağız.
gelelim benim daha önce silmiş olmama. Babamın bacağındaki yanık ciddi bi yanıktı ve bayağı kötü gözüküyordu. İnsanlar rahatsız olmasın diye kaldırmıştım. Dün de yazdım, beklediğim cevaplar gelince sadece fotoğrafı silmiştim. Şimdi size de göstereyim fotoğrafı. Aşağıya ekliyorum ama fotoyu büyütmeyeceğim bakmak isteyen bakar sadece.
konu içeriği silmenin ban sebebi olduğunu biliyorum tabii ki. Hatta birkaç kez Bazı konularda üyeleri uyardığım bile olmuştır.
teşekkür ederim kuşumGecmis olsun canim yaaa üzüldüm
evet canım, geçti çok şükür. pandeminin ilk patladığı zamanlar oldu. çok korkuyorduk hastaneye gitmekten. babam da birkaç kez gitmiş acile, acil doktoru hep sallamış, adam en son domuz yağı sürmeye başlamıştı. ben de çok üzülüyordum, belki buradan bir fikir çıkar diye konu açtım. sonra dedim insanların midesi kaldırmaz, ben de cevaplarımı aldım zaten ve kaldırdım fotoyu. belki 1 seferliğine, belki de foto kötü diye yönetim ses etmedi.Çok kötü olmuş ya iyileşti ddeğilmi
Bende tereyağ, acika, peynir falan yerim o zamanBen buhafta saglikli kahvalti yapcam bikerem pişi mişi yok
Normalde 8 de yapmış oluyorum, bugün yatak keyfi yapayım dedim bu saate kaldıBen kahvaltımı yaptım bile
En güzelini yapmışsın yatak keyfi bende yapamıyorum hiç salondayım dizimdede laptopBende tereyağ, acika, peynir falan yerim o zaman
Normalde 8 de yapmış oluyorum, bugün yatak keyfi yapayım dedim bu saate kaldı
Munee ablaaGülümseyin çekiyorum, çekiyoruuuuum, çektim
Sizi ifşa edecek hiçbir fotoğrafı herkesin göreceği alanlara eklemeyin, bu gibi durumlarda KK Medya'iyi kullanın, o bölüme ekleyeceğiniz her türlü görseli silme hakkınız var çünkü ama forumun diğer bölümlerinde konularınız, yorumlarınız, paylaştığınız herhangi bir görsel silinemez yasaktır.
Eğer ifşa edecek düzeyde yani yüzünüzün olduğu gibi göründüğü fotoğraf paylaşmışsanız da bir defaya mahsus sileriz ama içerik silme uyarısını da veririz.
Bu sebeple lütfen kurallar uygulanıyor mu diye denemeler yapmayın.
Çok geçmiş olsun yanık çok kötüdürteşekkür ederim kuşum
evet canım, geçti çok şükür. pandeminin ilk patladığı zamanlar oldu. çok korkuyorduk hastaneye gitmekten. babam da birkaç kez gitmiş acile, acil doktoru hep sallamış, adam en son domuz yağı sürmeye başlamıştı. ben de çok üzülüyordum, belki buradan bir fikir çıkar diye konu açtım. sonra dedim insanların midesi kaldırmaz, ben de cevaplarımı aldım zaten ve kaldırdım fotoyu. belki 1 seferliğine, belki de foto kötü diye yönetim ses etmedi.
Gitti vala olmadaydı iyiydiMunee ablaaH M banlandı mı yanii simdi ama obilmiyo du ki boyle bişey oldugunu kiblendimi acaba neden banlandı ki anlamadım ben şimdı
Çok geçmiş olsun şimdigrçmiştir herhalde değilmi.Selam canım, hepinize günaydın kızlar.
Gğmaydınlar kuzumGünaydın canlar ❤
GünaydınlarGunaydınn sütlğ hanımlar hepinize
sağ ol canım. evet çok acı verici maalesef.Çok geçmiş olsun yanık çok kötüdür
teşekkürler ablam, evet çok oldu geçeliÇok geçmiş olsun şimdigrçmiştir herhalde değilmi.
Günaydın ablacım nasılsın ❤Çok geçmiş olsun şimdigrçmiştir herhalde değilmi.
Gğmaydınlar kuzum
Günaydınlar
Neyseki geçmiş çok şükürsağ ol canım. evet çok acı verici maalesef.
teşekkürler ablam, evet çok oldu geçeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?