- 22 Temmuz 2017
- 44.882
- 132.812
- 598
Zaten bu covidden anlamadan sene bitti.Amin canım
Aynen zaman nasıl geçiyorDolu dolu bir yıl yaşadım
Covid ile kapattık inşaallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bu covidden anlamadan sene bitti.Amin canım
Aynen zaman nasıl geçiyorDolu dolu bir yıl yaşadım
Covid ile kapattık inşaallah
![]()
Evet ya Rabbim mekanını cennet etsin inşaalahEvet, onu ben de gördüm. Allah rahmet eylesin inşallah. Kanserden vefat etmiş sanırım![]()
AminEvet ya Rabbim mekanını cennet etsin inşaalah![]()
Hiç anlamadan sinirin içinde bulabiliyorum kendimi, o da elde olmuyor malesef. Sessiz kalarak ya da uzaklaşarak tolere etmeye çalışıyorum, aksi takdirde daha da yükseliyorum çünkü. Bu defa direkt 150-100 gibi değere çıkmasına sebep oluyor.Mğmkün oldugunca uzak dur stresten sinirden işte ama bazen ani haberlerle mümkün olamayabiliyor hap almıssındır bu kez herhalde
Tatlım bana gelmedi kim attı ne zaman attı...Özelden herkese boy boy resim atıyor![]()
Allah rahmetiyle muamele etsin canım.Mekanı cennet olsun canımbenim Babamın da bir dahaki ay 7 sene olacak.
Amin canım Allah razı olsunAllah rahmetiyle muamele etsin canım.
Aaa öyle mi görmedimAmin canım tüm ölmüşlerimize inşaallah bugün kk da biri daha vefat etmiş 1 yaşında çocuğu varmış durumda gördüm üzüldüm![]()
50 yaşına kadar öğrensen bile çok şey kaçırmazsin tatlım...
Bir sürü şey yaşadım canım bu yılZaten bu covidden anlamadan sene bitti.
Evet canım ya ben genelde durumlara bakarım öyleAaa öyle mi görmedim
Allah rahmet eylesin![]()
Tokmak davul meselesi mi ablam?50 yaşına kadar öğrensen bile çok şey kaçırmazsin tatlım...![]()
Sen yine aydınlanmışsın ablam ben yine onu bile yapamadım50 yaşına kadar öğrensen bile çok şey kaçırmazsin tatlım...![]()
Evet arada gördüm bu konuyu fakat içeriğini bilmiyorum. Sormak da adetim değil bilirsin, anlatmak istediğin zaman bir telefon ucundayımBir sürü şey yaşadım canım bu yıl10 yıl geçti sanki
![]()
Ya o hastalığımi varmış? O açtığı konuyla alakalı mesane kanseri vsmiEvet canım ya ben genelde durumlara bakarım öyleMinnoskafa mış kendisi en son Ekim ayında yazmış galiba konu açmış hatta
![]()
Sena Elhan ablam aydınlanmış deyince heralde ondan bahsediyor diye düşündüm.Tokmak davul meselesi mi ablam?![]()
Sağol canım benim geçti,geçiyor şükürEvet arada gördüm bu konuyu fakat içeriğini bilmiyorum. Sormak da adetim değil bilirsin, anlatmak istediğin zaman bir telefon ucundayım![]()
Anladığım kadarı ile öyle bir daha da girememiş zaten akşam da vefat etmiş diyorlardı.Ya o hastalığımi varmış? O açtığı konuyla alakalı mesane kanseri vsmi
Muhtemelen ondan bahsediyordurSena Elhan ablam aydınlanmış deyince heralde ondan bahsediyor diye düşündüm.![]()