Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmış sitede yok gelimce görür oda sana şaka yapmıştırBunlar beni salak sandı dedim ben dalga geçtim, o da demiş benim kimseyi salak yerine koymak haddim değilHalbuki ben şaka yapmıştım. Etiket yapıyom yapıyom dönmüyo bana
![]()
Ağlama duvarı nerde göster oraya gidelim en iyisi.. içimizi dökelimBunlar beni salak sandı dedim ben dalga geçtim, o da demiş benim kimseyi salak yerine koymak haddim değilHalbuki ben şaka yapmıştım. Etiket yapıyom yapıyom dönmüyo bana
![]()
Kıyamam ya neyse ki pariko bize cömert davrsndi ikimizde büyük bardak içiyoruzHe bı damlacigim ben bı yudumda yeter![]()
Aynen afiyet olsun bizeKıyamam ya neyse ki pariko bize cömert davrsndi ikimizde büyük bardak içiyoruz![]()
Ohhh ohh afıyet olsun bana bı yudum kaldıgı için ben coktaaaan bıtırdım siz daha içiyormusunuzKıyamam ya neyse ki pariko bize cömert davrsndi ikimizde büyük bardak içiyoruz![]()
Yürüyüşünü bitirdinmi dur aglama heleEvvam peşimden cok kostum ama yetişemedim artık veren eden de yok kıran kırana mucadelemizi bırakıyorum artık![]()
Evva
Sen götürdün bizim cenemiz yoruldu nedenseOhhh ohh afıyet olsun bana bı yudum kaldıgı için ben coktaaaan bıtırdım siz daha içiyormusunuz![]()
Siniri geçince yazar o zaman bence bu bütün olanlar şaka
Ahahah genelde oyle olur hatta bi atasözüde vardı hatırlar gibi oldumSen götürdün bizim cenemiz yoruldu nedense![]()
Yazmadım bilerekAhahah genelde oyle olur hatta bi atasözüde vardı hatırlar gibi oldum![]()
Öyle bir dikişte içilmez bu tadini ala ala iciyozOhhh ohh afıyet olsun bana bı yudum kaldıgı için ben coktaaaan bıtırdım siz daha içiyormusunuz![]()
Sanada canım burdamıydınhayırlı yolculuklar
Yok canım, şimdi girdimSanada canım burdamıydın![]()
Öyle oldu birazYok canım, şimdi girdim
Baya aldın başını gittin sen![]()