- 28 Haziran 2011
- 62.046
- 155.634
- 898
Başka seçenek var mı kiGel annem gelll ağla açılırsın üzülme sakın![]()
Yarasın bal şeker olsun
Ya birincilik yada parasıyla karar seninnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka seçenek var mı kiGel annem gelll ağla açılırsın üzülme sakın![]()
Yarasın bal şeker olsun
Ne yapacagini daha çok merak ettim şuanAynen beş çayı harika değilmi dün konuştuk herkes isterse olur dedi abla bir tatlı bir tuzlu tarifle![]()
Olur valla güzel olurAynen beş çayı harika değilmi dün konuştuk herkes isterse olur dedi abla bir tatlı bir tuzlu tarifle![]()
Çokta güzel olmuş, 1 dene yeme hakkımı saklı tutuyordum. Şimdi kullandım, iyi de olduGel annem gelll ağla açılırsın üzülme sakın![]()
Yarasın bal şeker olsun
Oooooooooo kirk fırın ekmek getirin önce41 oldun naklen yayın sana![]()
![]()
Seyyy yok bişi az isim varda benim gitmem lazım ablaNoldu yaaaaaa ben kahinm ya ondan yaniii![]()
İlk yarışma için çok iyiOooooooooo kirk fırın ekmek getirin önce![]()
İyi olmuş afiyet bal şeker olsunÇokta güzel olmuş, 1 dene yeme hakkımı saklı tutuyordum. Şimdi kullandım, iyi de oldu![]()
Yarışmayı denedik şimdilik olmadı, diğer seçeneği iyice öğreneyim nevodanElde bunlar var hangisini istersen![]()
Dimi ama herkes istese bariOlur valla güzel olur![]()
Sosyalcim oluruna bırak yahu bak sonunculardanim tasam varmı yok niye bukadar uzuyorsun kendiniOooooooooo kirk fırın ekmek getirin önce![]()
Deme öyle demeOooooooooo kirk fırın ekmek getirin önce![]()
Gel kaçamazsınSeyyy yok bişi az isim varda benim gitmem lazım abla![]()
Aynen çok iyi bir sonuç yinede.İlk yarışma için çok iyi![]()
Önden tarif kapmakta önemli canım inşallah yine güzel yaparım ❤Ne yapacagini daha çok merak ettim şuan![]()
Sen prosun ben değilimSosyalcim oluruna bırak yahu bak sonunculardanim tasam varmı yok niye bukadar uzuyorsun kendini![]()
Evet yarışmada verildi bana da sağolsun olursun bellimi olurSen prosun ben değilim![]()