• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Sütlü tatlıları çoook severim. Hem hafif oluyor hem de lezzetli. KK kadınları yine döktürmüş. İnceleyip durdum yarım saattir. Finalde oylarım sütlü tatlıların hası sütlaca ve benim gibi kokoş birine en uygun tatlı olan kokoş muhallebi ye :oops:
Hepinizin ellerinize emeklerinize sağlık kızlar..

Sütlü tatlıları çoook severim. Hem hafif oluyor hem de lezzetli. KK kadınları yine döktürmüş. İnceleyip durdum yarım saattir. Finalde oylarım sütlü tatlıların hası sütlaca ve benim gibi kokoş birine en uygun tatlı olan kokoş muhallebi ye :oops:
Çok teşekkür ederim ❤️🤗

İsabel ablaa teşekkür ederim yaa 🥰🥰

Karamel sevmediğim halde krem karamele verdim oyumu bide kesme browvni :rapci: sonuçta tadıma bakamıyoruz görsel önemli benim için :kk77:
Aslında sütlü tatlı oylamasına küsmüştüm :70: zamanında o kadar tatlı arasında düz sütlaç kazanmıştı şok olmuştum :70: fırın bile değildi :70:

Karamel sevmediğim halde krem karamele verdim oyumu bide kesme browvni :rapci: sonuçta tadıma bakamıyoruz görsel önemli benim için :kk77:
Aslında sütlü tatlı oylamasına küsmüştüm :KK70: zamanında o kadar tatlı arasında düz sütlaç kazanmıştı şok olmuştum :KK70: fırın bile değildi :KK70:
Aaaaa bizde hiç sade sütlaç 1.olmadı🤷🏼‍♀️🤭

Back