Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah o kadar acımasız olmamda gülerim ama onu affetmemYeni kurbanlar arıyon yani binecen tepesine vuracan kırbacı şırrakkkkk diye![]()
Buldular aslında ama hangisiBenden tüyo almaya çalışıyorlar![]()
![]()
Nevoş peki saadet değil berna da mı değilHayır ben bulun yada bulalım demedim![]()
Niyekine yahuuu ne suçu var şimdi yrni kurbanındaAhahah o kadar acımasız olmamda gülerim ama onu affetmem![]()
Yapan canımİsteyin![]()
DeğilNevoş peki saadet değil berna da mı değil![]()
Zamanında bana gülmüşlerdi yara açtı ruhumda ahahahNiyekine yahuuu ne suçu var şimdi yrni kurbanında![]()
Ruhu yaralanmış bitmiş tükenmiş ama intikam içinde kavrulan pariiiZamanında bana gülmüşlerdi yara açtı ruhumda ahahah![]()
Ahahah kindarmıyım neyim töbe töbeeRuhu yaralanmış bitmiş tükenmiş ama intikam içinde kavrulan pariii![]()
![]()
Tövbe yarabbim sende bir değişiksinKullanacağım canım da son gün kullanıcam sanırım ama böylede göremiyorum![]()
Heyecanliyizya
O zaman bildirime gerek yokTövbe yarabbim sende bir değişiksin
Heyecanliyizya![]()
Bence gerek yokO zaman bildirime gerek yok![]()
Senin tarifin yanına oy istemiyor yazayım mıBence gerek yok![]()
Ben hiç saymadım biliyor musun, elti dedim sustumYok evva kimki bilsin ☹ zamanında bende bu çitlenbikler gibi saymıştım ama pes etmiştim![]()
Sıkıntı yok olabilirSenin tarifin yanına oy istemiyor yazayım mı![]()
Açıktan soranlara söylemem dimi elticimBen hiç saymadım biliyor musun, elti dedim sustum![]()