- 8 Nisan 2017
- 56.968
- 300.155
- 698
Arkadaşım dedim bağrıma bastım sen görürsün en afilli konilarda etiketlicem seniŞansına küs, veremem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım dedim bağrıma bastım sen görürsün en afilli konilarda etiketlicem seniŞansına küs, veremem
DRamazan hediyesini eve soktu ya. Haberin yok mu.
Tamam sorun çıkarmazsan yaparımPuding yapacagım alt tarafı. Sende muzlu olanı yap ne var yani
Enişteye ispiklerizKoca takımlar girdi eve daha kimseye hediye bırakmam kardesimde buralarda hiç olmadı onun dükkan adresi veririm artık
Kazandı hediyesi gitti bileYarışmaya katılsın, 1. olursa bizim adresi versin
Evet. Çok mu açık verdimMagnolia mi sende
Yok, nereden olsunRamazan hediyesini eve soktu ya. Haberin yok mu.
+18 olursa belki. Gelin kaynana falan olursa etiketleme sakınArkadaşım dedim bağrıma bastım sen görürsün en afilli konilarda etiketlicem seni
Nerden bilsin görmedi ki yada görmesin gözü kalırsa kırılırKazandı hediyesi gitti bile
+18 de mi yorum yapacaksin+18 olursa belki. Gelin kaynana falan olursa etiketleme sakın
Deli misin o tabak komşuya verilir miNerden bilsin görmedi ki yada görmesin gözü kalırsa kırılır
Komşuya gözleme verdim dün bir tanesi ile aklım orda zati
Aramızda bir pudingin lafımı olur nevresteciğimTamam sorun çıkarmazsan yaparım
Bence ya tirilice sende yada böyle fena bişey sende ilk dakika gelip magnolia almazsın senEvet. Çok mu açık verdim
Yaptım bir hata eşim ver ne olacak ya dedi meydandaydi daDeli misin o tabak komşuya verilir mi
Bende bişey oldugu kesin işte. Daha ne söylimBence ya tirilice sende yada böyle fena bişey sende ilk dakika gelip magnolia almazsın sen
Benim tabaklarda az gözün kalmamıştı, merak ettim şimdiNerden bilsin görmedi ki yada görmesin gözü kalırsa kırılır
Komşuya gözleme verdim dün bir tanesi ile aklım orda zati
Ama seninki de çok fenaydı bebişim nasıl kalmasın seninkiler kırmızı güzeli benimkiler mavi beyazBenim tabaklarda az gözün kalmamıştı, merak ettim şimdi
Kırıldı farzet ne yapacaksın. Gitti, güzelim takım.Yaptım bir hata eşim ver ne olacak ya dedi meydandaydi da
Asil olayı duysan gozlemeyi eşim yagliyordu baktim peynir tabağına yağ koymuş onu da tehlikeli bir yere koymuş düşecek
Sen aklını peynir ekmekle mı yedin adam dedim aldım elinden tabağı
Merak ettim, gidip bakacağımAma seninki de çok fenaydı bebişim nasıl kalmasın seninkiler kırmızı güzeli benimkiler mavi beyaz