- 8 Haziran 2013
- 57.499
- 152.657
- 898
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsünEtiketlenmişim ama neler oluyor haberim yok
Şükür miniğim aramıza sağlıklı sıhhatli katıldı
Lohusa psikolojisiyle karşınızdayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsünEtiketlenmişim ama neler oluyor haberim yok
Şükür miniğim aramıza sağlıklı sıhhatli katıldı
Lohusa psikolojisiyle karşınızdayım![]()
GünaydınlarGünaydın![]()
![]()
Sağolasın canım benimYaasocum ellerine sağlıkolsada yesek valla canım çekti be zalımmm
![]()
AlBana da öpücük![]()
![]()
Nasıl gördünGünaydın. Akşam rüyamda sizi gördüm![]()
Günaydınlar minnoşumGünaydın herkese![]()
Günaydınlar nasıl gördün kiGünaydın. Akşam rüyamda sizi gördüm![]()
Miniğim oyun için teşekkür ederim
Nasıl gördün![]()
Teşekkür ederim abla
Hepimiz bir masada toplanmışız, herkes yaptığı tatlısını getiriyor. Ben biraz geç kalmışım. @Elif Eylul ve @sena zeynep in çocuklarını gördüm. Filiz’e diyorum ki “bi de bana zayıf diyorsun, sen sanki çok farklısın. Azıcık göbeğinden başka bi şey yok”Günaydınlar minnoşum
Günaydınlar nasıl gördün ki![]()
Rüyada bile yüz görümlülüğü istemişim görüyormusunTeşekkür ederim abla
Hepimiz bir masada toplanmışız, herkes yaptığı tatlısını getiriyor. Ben biraz geç kalmışım. @Elif Eylul ve @sena zeynep in çocuklarını gördüm. Filiz’e diyorum ki “bi de bana zayıf diyorsun, sen sanki çok farklısın. Azıcık göbeğinden başka bi şey yok”
Nevreste ablayı hatırlıyorum, sol tarafımda oturuyor. Zayıf, uzun boylu, hafif esmer tenli, küt saçlı çok kibar bir kadınmış. Sağ hanımda
Evva var ama yüzünü hiç hatırlamıyorum, baş örtüsü hep yüzünü gözünü kapatmış.
Aç yatmıştım sadece yemek yedik onu net hatırlıyorum
![]()
Rica ederim kuzum ne demek ellerine sağlık olsunÇok teşekkür ederim ablacım❤
Rica ederim ne demek ellerine sağlık olsunTeşekkür ederim abla
Hepimiz bir masada toplanmışız, herkes yaptığı tatlısını getiriyor. Ben biraz geç kalmışım. @Elif Eylul ve @sena zeynep in çocuklarını gördüm. Filiz’e diyorum ki “bi de bana zayıf diyorsun, sen sanki çok farklısın. Azıcık göbeğinden başka bi şey yok”
Nevreste ablayı hatırlıyorum, sol tarafımda oturuyor. Zayıf, uzun boylu, hafif esmer tenli, küt saçlı çok kibar bir kadınmış. Sağ hanımda
Evva var ama yüzünü hiç hatırlamıyorum, baş örtüsü hep yüzünü gözünü kapatmış.
Aç yatmıştım sadece yemek yedik onu net hatırlıyorum
![]()
Günaydınalr kuzumHerkese günaydın canlar ❤
Rica ederim kuzum ne demek ellerine sağlık olsun![]()
Rica ederim ne demek ellerine sağlık olsun
Bugünde kalanları görmezsen sana oy moy yok ona göre![]()
Sağol ablacım ❤Günaydınalr kuzum![]()
Çok yeme abla keleşi taramalıya çevirirsinHaşhaşlı kek yiyorum kafam dumanlanırsa korkun benden![]()