Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım kız daha bildirim gitmedi oy almamış yada az alfığını düşünüyor bildirim gidince değişiyor çünküÇok sevinme mi demek istediniz yani![]()
Hayırlı geceler ❤Ben de yatıyorum, mesaiyi bitirdim. Şimdi uyku vaktisizi seviyorum. İyi geceler, iyi uykular.
not: lütfen sayfalarca konuşmayın, okuması bu ponçik gözlerime çok zor![]()
![]()
Hayırlı gecelerBen de yatıyorum, mesaiyi bitirdim. Şimdi uyku vaktisizi seviyorum. İyi geceler, iyi uykular.
![]()
Hayırlısı çok çekişmeli şimdidenAynen çok değişiyor![]()
Hayırlı geceler ❤
Hayırlı geceler![]()
Iyi uykular kuzucumBen de yatıyorum, mesaiyi bitirdim. Şimdi uyku vaktisizi seviyorum. İyi geceler, iyi uykular.
![]()
Allahım kız daha bildirim gitmedi oy almamış yada az alfığını düşünüyor bildirim gidince değişiyor çünkü![]()
Ciceeeem coook teşekkür ederim balimOyumu el açması sütlü nuriye @Minik Meleklerim ve trileçeyeBlue_Peri verdim hayırlı olsun ❤ çok beğendiğim tarif vardı ama içinden çıkamadım herkesin ellerine emeğine sağlık
![]()
Ne demek perim en sevdiğim ve çok güzel yapmışsınCiceeeem coook teşekkür ederim balim![]()
![]()
![]()
Çok konuşuyorlar haklısınResmen bugün basım döndü, bu ne hızyetisemedim ya sayfaları atladım artık
![]()
Oylama günü diye mi oldu öyle, diğer günler o kadar değildi çünküÇok konuşuyorlar haklısın![]()
![]()
Aslında hep böyle oluyorOylama günü diye mi oldu öyle, diğer günler o kadar değildi çünkü![]()
Ben en yoğun günümü bugün yaşadım sanırımAslında hep böyle oluyorArada sakinleşiyor
![]()