- 14 Haziran 2019
- 13.365
- 47.168
- 598
Ahahaha en azından 1 tanesini garantileyelim dimi amakendi kendine oy vermeyendene bilim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha en azından 1 tanesini garantileyelim dimi amakendi kendine oy vermeyendene bilim
![]()
Yasmin Abla önceden 1 oy hakkımız vardı ben o 1 oyu kendime veriyodum ondan güldüm
Tabi kızım belli mi olur bu işlerAhahaha en azından 1 tanesini garantileyelim dimi ama![]()
Benimki renksiz olduğuna göre, seviyormuşsunKesinlikle
Renklilerden gozumu alamadim, sevdiklerim cok. Bitane renkli bi tane sevdigim olsun dedim artik![]()
Verdim artık geri alma hakkım olmaz kiiiiTabi kızım belli mi olur bu işler
Ama senin o sunum varken cepte bence 3 oy da olsa kendine verme![]()
Yok canım değiştiremiyorsunuzVerdim artık geri alma hakkım olmaz kiiiinevoşa soralım bi mesela bi oy verdik kendimize ama değiştiemek istiyoruz mumkün mü
![]()
Nevreste
Yani ihtiyacın olmaz o sunumla demek istedim canımVerdim artık geri alma hakkım olmaz kiiiinevoşa soralım bi mesela bi oy verdik kendimize ama değiştiemek istiyoruz mumkün mü
![]()
Nevreste
1 oy hakkı zamanında bende vardım canım, 1 defa kendime vermiştim. Bu 2 olduYasmin Abla önceden 1 oy hakkımız vardı ben o 1 oyu kendime veriyodum ondan güldüm![]()
Sayfa bu ay yıkılıyooooooHanımlar gerçekten tarifleriniz muhteşemYani öyle 7-8 tanesi falan değil hepiniz harikalar yarattınız
2 oy hakkımız var yoksa ben hepinize vermek isterdim![]()
Hepimiz oyle düşünüyoruz nevoş keske sınırsız hak olsa yarısmaya katılanlara ama dısardan oy verecekler 2 oy verse meselaHanımlar gerçekten tarifleriniz muhteşemYani öyle 7-8 tanesi falan değil hepiniz harikalar yarattınız
2 oy hakkımız var yoksa ben hepinize vermek isterdim![]()
Evet severim kendileriniBenimki renksiz olduğuna göre, seviyormuşsun![]()
İyiyim kaptanımNasılsın görüşmeyeli herkes nasıl
@ASSOSyal @alsem @Evva @kukrim27
@Minik MeleklerimC A N O @Elif Eylul veee herkesss
He biliyom seni canım1 oy hakkı zamanında bende vardım canım, 1 defa kendime vermiştim. Bu 2 oldu![]()
Hayırlısı olsun. Herkesin eline emeğine sağlıkOylama başladı
S Sabr-Sukur-Dua
@Elif Eylul
@kukrim27
@Evva
C A N O
@Canfeb
@-Alinda-
@ASSOSyal
yasminsay
@alsem
@H M
@Kirmizi pabuc
@Minik Meleklerim
@Gulumse25
@RedGirl
Oriana
@Amanita
@Dahliadivin
@Pembis Hayaller
@WunderLost
@Dediyy
Selenofil
@pearlshine
@sena zeynep
@KaramelDelisi
@Siyah_incim
@Umutlu_anne
@Blue_Perii
Bu yeniler de fenaYok canım değiştiremiyorsunuz![]()