- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.389
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıldırma çabası mobing ne dersen dePsikolojik baskı
Hemde yüz görümlülüğü istemeden gösterdiMinik Duduklu Tencere ben demedimmi kimseye göstermicen diye
Ardından bişey söylerdim de sonra bu topikte banlaniyorumMinik Duduklu Tencere ben demedimmi kimseye göstermicen diye
Cekemitor seni blumSana sorsunlar ozaman
azcik temizlik yapayım arkandanGünün begenmedim i ni de aldigima gore bluşdan artık gidebilirim
Banlanacak kadar önemli ne ola ki özelde şöyleArdından bişey söylerdim de sonra bu topikte banlaniyorum
Ne gösteriyorsunuzGörmediklerim çabuk gösterin
Biliyorum evvelden var bı karnı kurtluluguCekemitor seni blum
Anlatsın sende cekemezsin hem turşu hem acı gömüyor hem çok yiyor hem kilo almıyor bizim dogamiza aykırı hareketler bunlarCekemitor seni blum
Uyuz iste kaşindiriyor bazenBiliyorum evvelden var bı karnı kurtlulugu
Valla ben küfür etmesem de banlanirim öyle bir cazibem varBanlanacak kadar önemli ne ola ki özelde şöyle
Gidiyorum benUyuz iste kaşindiriyor bazen
Ben hiç görmedim banlanda bı göreyimValla ben küfür etmesem de banlanirim öyle bir cazibem var
opiim de öyle git durGidiyorum ben
Kızım azcik masallah falan de bee işin yokmu senin git hele bı bugün bari erken yap yemeğini kalk gitAnlatsın sende cekemezsin hem turşu hem acı gömüyor hem çok yiyor hem kilo almıyor bizim dogamiza aykırı hareketler bunlar
Dünden kaldı yemeğim gel onu da ye hep yemek dusunuyor bu daKızım azcik masallah falan de bee işin yokmu senin git hele bı bugün bari erken yap yemeğini kalk git