- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
OlsunduNasıl yani normal bşy ya yılın pastası değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlsunduNasıl yani normal bşy ya yılın pastası değil
Sona kaldık malum sona kalan dona kalıyorOlsundu
Kız sen nediyon daha çok kişi var bakıp bakıp duruyorum kim attı diyeSona kaldık malum sona kalan dona kalıyor
Tarif almada sona kaldık diyorum kız ben bakmıyorum ya rastgelirsem bakiyorumKız sen nediyon daha çok kişi var bakıp bakıp duruyorum kim attı diye
He o anlamda tamam şimdi anladım sütlü tatlıların hepsi çok güzel zaten ama sona kalınca kaderinede razı oluyonTarif almada sona kaldık diyorum kız ben bakmıyorum ya rastgelirsem bakiyorum
Kafanı dağıtmaya calis dün ne güzel yurumussun maşallahİşte böyle önden atmanın kötü yanıda beklemek
Yani sonuncu olmayayimdaHe o anlamda tamam şimdi anladım sütlü tatlıların hepsi çok güzel zaten ama sona kalınca kaderinede razı oluyon
Minnooooooss
Nasılsın bluumMinnooooooss
Bekliyorum konunu
Evet dün pazardı ya eşim tüm gün evdeydi ya onu boğacaktım ya kendimi kendimi yürümeye verdim bide önümü kesiyordu dedim bir gıdım yerde yürüyorum zaten bana garezin ne sana yürüme bandı alıcam diye şebeklik yapıyorduKafanı dağıtmaya calis dün ne güzel yurumussun maşallah
Bende istiyorum ama taşımak var onu bide..Evet dün pazardı ya eşim tüm gün evdeydi ya onu boğacaktım ya kendimi kendimi yürümeye verdim bide önümü kesiyordu dedim bir gıdım yerde yürüyorum zaten bana garezin ne sana yürüme bandı alıcam diye şebeklik yapıyordu
Bende çok istiyorum boş odam var oraya koyarım diye düşündüm inşallah gerçekleştiririzBende istiyorum ama taşımak var onu bide..
Burda kışları hariç evde durmuyorum zaten
Kendi evime gectigimde spor odası yapicam kendime.. tabi o iş 50 Lili yaşlara kalmassa
Ne durtuyon sinsi sinsi okuyodumNasılsın bluum
Sessizce geldin o yüzden dürttüm yanlış anlama
İyi bende minik kimki nanasi onu haberdar etsinGünaydın ❤
Bir-kac etiket gördüm sanki
Rabbim bugunumuzu aksatmasın iyiyim çok şükür Minik Duduklu Tencere , sen nasılsın
@Jenna16 hemşosunu da hiç unutmaz
Yok yok olmazsın her tarifin seveni çıkıyor illakiYani sonuncu olmayayimda
Kendim sunduğum birşey oldu en azindan
Duyduguma göre bir dirhem bı cekirdekmissin kuş gibimi yiyorsun yoksaNe durtuyon sinsi sinsi okuyodum
İyiyim kuzucuk aç karnımı doyuruyom biryandansen nasılsın napiyon
Öyle bir görsenDuyduguma göre bir dirhem bı cekirdekmissin kuş gibimi yiyorsun yoksa
Çok şükür iyim bende nabalim işte bildiginngibi bugunumuze hamdolsun.
Sen ne zaman gördün bende gorucem ozamanÖyle bir görsen