- 22 Temmuz 2017
- 44.581
- 132.207
- 598
Tıpkısı bende mevcutDemicem zaten benimkisi hamile kadin gibi yatsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tıpkısı bende mevcutDemicem zaten benimkisi hamile kadin gibi yatsin
Ne güzel valla benim hastalığım olmasa yapmaz yatardı da hastayken de yapsın bi zahmet tam karantinası iyi denk geldi de çocuklara biseyler hazırladı en azından buna da şükürSıkışırsam her işi yapar canım:)
Sana benziyosa eşin masallah diyimde deymesin sonra benden bilmeBenimkine maşaallah desinler
Sağol canımMasallah enişteye
Ben dedim ben
Huylari kurusunKesin benden daha çok
Sağol canım
SevmemEkmeği foccacia mi seversin peki
Kurusun hemsomHuylari kurusun
Amin hemşomKurusun hemsom
Nefretim geliyo onu orda yatarken görmekTıpkısı bende mevcut
Yapıyor,hatta annesi şikayet etti:)Sen buna nasıl dayanıyorsun diye:)Ne güzel valla benim hastalığım olmasa yapmaz yatardı da hastayken de yapsın bi zahmet tam karantinası iyi denk geldi de çocuklara biseyler hazırladı en azından buna da şükür
Hiçbir şey anlamadım, öyle saf saf bakıyorum size
Benziyoruz canımSana benziyosa eşin masallah diyimde deymesin sonra benden bilme
Beğenmedim attinda noluyo dedimHiçbir şey anlamadım, öyle saf saf bakıyorum size
Geçmiş yarışmalarda bir olay oldu,ondan bahsediyorlarHiçbir şey anlamadım, öyle saf saf bakıyorum size
Bir ara oylamada hile olduğu ortaya çıkmıştı,onun muhabbeti. Anlaşıldı tabii,bizden kaçmadıHiçbir şey anlamadım, öyle saf saf bakıyorum size
Aman Allah bozmasınYapıyor,hatta annesi şikayet etti:)Sen buna nasıl dayanıyorsun diye:)
Bir iş yapılacaksa mola verdirmiyor,herkesi çalıştırıyor,bitmeden bırakmıyor diye
Bende öyleyim ondan anlaşıyoruz
Sağol canımAman Allah bozmasın
Sen de sağol güzelciğimSağol canım