- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.410
- 698
Kız normalde yapmaz hayatta can sikintisina yaptı şakasına diyorum hamur sende bakıyorum adam hamur leğeni arıyor falan için için güldümMasallah minik
2018 Sütlü tatlılar yarışmasında 1. olan tarifin sunumunda canım. Şimdi buraya atmam yanlış olur. Değil miAa tülbent çok iyi süpercanım resmini atsana çok merak ettim iğne oyası falan mı
Valla bişey yapmadımYarabbim demeee
Sen varyaaa ne yaptın ettin adama doğru süle
Oooo birinci oldun hee2018 Sütlü tatlılar yarışmasında 1. olan tarifin sunumunda canım. Şimdi buraya atmam yanlış olur. Değil miNevreste
Niye yanlış olsun kuzu at at at2018 Sütlü tatlılar yarışmasında 1. olan tarifin sunumunda canım. Şimdi buraya atmam yanlış olur. Değil miNevreste
Benim hem şefim hem eşim varEvde çok işime yaradı ama şaka Maka hergun bir öğünde illa eli değdi yemeğe
Lavaş bazlama pogaca hamurlarını o yoğurdu köfteyi falan o yoğurdu hep
Nevreste nin şefi varsa benim de eşim var
Yani hele ki kaynanadan geliyorsaTabi bi iğne oyası bi altın sırma falan lazım geliniz sonuçtadumduk örtüyü napayım
Valla bişey yapmadım
Kahretsin haşin cazibem
Bir kerede ezme beni yaBenim hem şefim hem eşim var
O evdeyken kahvaltı bile hazırlamam
Öyle kahvaltıları masaya koymuyor.Krepler,kızartmalar,tostlar
Allahım duy sesimiBenim hem şefim hem eşim var
O evdeyken kahvaltı bile hazırlamam
Öyle kahvaltıları masaya koymuyor.Krepler,kızartmalar,tostlar
Yok canım, başka arkadaş oldu. Benim hiç birinciliğim yokOooo birinci oldun heebravo canım tebrikler dur ben bakayım
Sorun değil canım2018 Sütlü tatlılar yarışmasında 1. olan tarifin sunumunda canım. Şimdi buraya atmam yanlış olur. Değil miNevreste
Nasıl yokYok canım, başka arkadaş oldu. Benim hiç birinciliğim yok
Daha anlatayım mıBir kerede ezme beni ya
Tabikisiii, boş beleş şeylere gelemeyiz bizYani hele ki kaynanadan geliyorsa
Anlat da hamileyken catlamayan yerlerimde çatlasınDaha anlatayım mı
Kafam karıştı var mı yok muYok canım, başka arkadaş oldu. Benim hiç birinciliğim yok
Benim bile karıştı düşün iki birincilig var diye hatırlıyorum benKafam karıştı var mı yok mu
Kendisine sordum yazabilir miyim diyeAnlat da hamileyken catlamayan yerlerimde çatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?