- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Bende okudum bitane sayfaya bir Allah razi olsun demediler cok üzüldüm herkese dediler kalp biraktilar bana degilYo kız uyumadım eşimin isteklerinden anca oturdum dua vardı onu okuyup geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende okudum bitane sayfaya bir Allah razi olsun demediler cok üzüldüm herkese dediler kalp biraktilar bana degilYo kız uyumadım eşimin isteklerinden anca oturdum dua vardı onu okuyup geldim
2saatmiEmişiyoz 2 saattir
Cittimi neresi yaBende okudum bitane sayfaya bir Allah razi olsun demediler cok üzüldüm herkese dediler kalp biraktilar bana degil
Neyse bosver canim bu 2. Oldu bidaha kimseye okumamCittimi neresi ya
Kime okudun kızBende okudum bitane sayfaya bir Allah razi olsun demediler cok üzüldüm herkese dediler kalp biraktilar bana degil
Üzüldüm bak olsun allah kabul etsin allah razı olsun senden canım gerisini boşverNeyse bosver canim bu 2 du bidaha kimseye okumam
Aman neyse bosverKime okudun kız
Amin canimÜzüldüm bak olsun allah kabul etsin allah razı olsun senden canım gerisini boşver
Sen üzerine düşeni yapmışsın elifimAmin canim
Allah için okuyup bagisladim zatenSen üzerine düşeni yapmışsın elifim
Oğlum bile uyumadı dahaHerkes uyumus sanirim
BenimkideOğlum bile uyumadı daha
Ben değilim dimi? Eğer bensem çok üzülürüm buna. Çünkü seni es geçmem biliyorsunBende okudum bitane sayfaya bir Allah razi olsun demediler cok üzüldüm herkese dediler kalp biraktilar bana degil
Ask olsun oyle bisey yazsam etiket yaparim canimBen değilim dimi? Eğer bensem çok üzülürüm buna. Çünkü seni es geçmem biliyorsun
Yani sen olsan derdim sana merak etmeBen değilim dimi? Eğer bensem çok üzülürüm buna. Çünkü seni es geçmem biliyorsun
Bir an ben miyim dedim iyi ki değilmişimYani sen olsan derdim sana merak etme
Hayir tabikideBir an ben miyim dedim iyi ki değilmişim
Kim çok merak ettimHayir tabikide
Bende ama sormam. Söylerse kendi bilir.Kim çok merak ettim
Aslinda sensin ama söyleyemedimBende ama sormam. Söylerse kendi bilir